VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!

Splet je te dni obkrožil video posnetek iz Državnega zbora, pri katerem lahko spremljamo besedni dvoboj med Brankom Grimsom in Miho Kordišem.

Poslanec stranke SDS je namreč izgubil živce, saj mi je predsednik odbora Miha Kordiš skakal v besedo in mu očital sovražni govor.

Odbor DZ za delo je namreč na seji v preteklem tednu potrdil vladni predlog sprememb družinskega zakonika. Zdaj je v veljavi odločitev ustavnega sodišča, ki istospolnim partnerjem omogoča sklenitev zakonske zveze in posvojitev otrok.

Poslanec Branko Grims je namreč nasprotoval spremembam zakona, ob tem pa trdil, da je odločitev ustavnega sodišča neustavna. Kordiš ga je ob tem večkrat prekinil ter izpostavil dejstvo, da mora zaščititi manjšino.

Grimsa je dejanje poslanca Levice tako razburilo, da je nanj začel vpiti. Kordiš mu je najprej izrekel prvi opomin, ki mu je kmalu sledil drugi. Ker to ni zaleglo, je Grimsu odvzel besedo. Poglejte si, kakšni drami so bili te dni priča v Državnem zboru.
0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Kaj pa je drugega za pričakovati od dveh kretenov..?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!