VIDEO: Čudovit nastop 13-letne Tine, s katerim je prevzela Slovence

Preteklo nedeljo je na drugi avdicijski oddaji šova Slovenija ima talent največ pozornosti ukradla komaj 13-letna deklica, ki je s pevskim nastopom prevzela vse žirante in mnoge gledalce.

Predstavila se je z dvojno tehniko petja, z nastopom pa mnogim gledalcem naježila kožo.

13-letna Tina Pezdirec ima izjemen pevski talent, kar je dokazala na pretekli avdicijski oddaji šova Slovenija ima talent. Prihaja iz Slamne vasi pri Metliki, na odru slovenskega šova talentov pa se je predstavila s petjem znane Disneyjeve uspešnice.

Nad njenim pevskim nastopom in talentom so bili navdušeni vsi žiranti: Branko Čakarmiš, Ana Klašnja, Marjetka Vovk in Lado Bizovičar.

Ustvarjalci oddaje Slovenija ima talent so na svoji Facebook strani objavili delček čudovitega nastopa, ki ga je pripravila 13-letna pevka. Prisluhnite in uživajte ob njenem izjemnem pevskem talentu. Bi si za takšen nastop zaslužila zlati gumb?

Video, foto: Slovenija ima talent, Facebook
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978