VIDEO: Čudovit nastop harmonikarjev za Deželaka: Nastopila je tudi Darja Gajšek!

Včeraj je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovito vzdušje v Ljutomeru.

Tam so številni podporniki skupaj z glasbenico Darjo Gajšek čakali na prihod Mihe Deželaka, ki bo vse do petka med dobrodelno akcijo Deželak Junak zbiral sredstva za otroke iz socialno ogroženih družin.

"Bilo je vsega. Smeha, petja, harmonike, obračanja pedalov, pa tudi nevihta je bila in nor veter! Ampak sva zmogla. In bilo je vredno," je v enem izmed komentarjev zapisala simpatična Darja Gajšek, ki pri dobrodelnih akcijah rada priskoči na pomoč.


Darja Gajšek, Facebook
Miha Deželak je te dni na poti imel zelo slabo vreme, zaradi česar je bil večkrat na robu solz. Delo mu otežuje še zlobni šef Gargamel, ki mu je v soboto zadal težek izziv - premagati bo moral kar deset vrhunskih slovenskih športnikov.

Srečanje med Deželakom in Darjo Gajšek:


Pošlji SMS sporočilo POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919 in pomagaj otrokom do nepozabnih poletnih počitnic.
V dobro voljo pa simpatičnega voditelja vedno znova spravijo podporniki ob cesti in številni znani obrazi, ki ga pričakajo na cilju posameznih etap. Tako je bilo tudi tokrat, ko ga je ob množici obiskovalcev v Ljutomeru toplo sprejela glasbenica Darja Gajšek. Prisluhnite, kako je v družbi harmonikarjev zaigrala v podporo Mihi Deželaku.


Pošlji SMS sporočilo POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Mrzim nabor 50 govejih standardov. Kot da nič novejšega ne obstaja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!