VIDEO: Denis Avdić razkril veselo novico: Zbrali so skoraj 2,5 milijona evrov!

Na preteklem dobrodelnem maratonu, ki ga je Radio 1 skupaj z ostalimi radijskimi postajami pripravil za pomoč vsem prizadetim v poplavah, so sprva poročali o znesku 1.914.746,89 evra zbrane denarne pomoči.

Po dopustu je Denis Avdić skupaj z Jano Morelj, Miho Deželakom in ostalimi sodelavci poslušalcem sporočil, da so v tem času zbrali natanko 2.426.888,09 evra pomoči.

"NO SRCE, ENA SLOVENIJA! Denis Avdić show ekipa je nazaj! Na današnje jutro po dopustu so razkrili, koliko denarja se je še nabralo od dne, ko se je 12-urni dobrodelni maraton zaključil... In draga Slovenija, verjeti ali ne smo zbrali še skoraj POL MILIJONA," so v objavi na Facebook omrežju zapisali na strani Radia 1.

Tudi v tem času so prek SMS sporočil z vsebino POMAGAM5 na 1919 še vedno zbirali denarna sredstva za mnoge družine, ki so ob preteklih poplavah ostale brez vsega, četudi se je dobrodelni maraton že zaključil. Danes so sporočili, da so od zaključka 12-urnega dobrodelnega maratona nabrali še skoraj pol milijona evrov pomoči.

Poglejte si današnji čustven trenutek iz studia Radia 1, pri katerem so poslušalcem in gledalcem razkrili, koliko denarne pomoči so zbrali za mnoge prizadete družine. Slovenija, iz srca hvala!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?