VIDEO: Deželak znova na robu solz: Med preteklo etapo se je spet zlomil!

Slovenija te dni pozorno spremlja dobrodelno akcijo Deželak Junak, pri kateri radijski voditelj Miha Deželak obiskuje številne kraje širom Slovenije, da bi tako zbral čim več denarnih sredstev za otroke.

Te dni mu jo je pošteno zagodlo vreme - ob dežju in mrazu je večkrat izgubil motivacijo, a se je vedno znova pobral in bil odločen, da bo za pomoči potrebne otroke storil vse v svoji moči.

Miha Deželak se je tudi danes med šesto etapo čisto zlomil. Očital si je, da je "ena razvajena r*t", saj se neprestano pritožuje nad slabimi pogoji. Vse to je bila posledica utrujenosti in dežja, ekipa pa ga je pri tem spodbujala, naj se nikar ne preda.


Radio 1, Facebook
Poleg slabega vremena ima Miha Deželak nov razlog za skrbi - Gargamel mu je namreč za sredino popoldne naložil zelo težek izziv. Na Decathlon maratonu bo moral premagati deset slovenskih športnikov - če mu izziv uspe, bo v dobrodelni sklad prinesel 10.000 evrov, v nasprotnem primeru pa ga čaka kruta kazen. Znova bo moral na Krvavec in to brez pomoči ekipe.

Lara Tošić nasmejala Deželaka:


Pošlji SMS sporočilo z vsebino POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919 in otrokom omogoči brezskrbne poletne počitnice.
Splet je ob tem obkrožil ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo Miho Deželaka med potjo, ko si je očital številne odzive in svojo slabo voljo. Prisluhnite, kaj je povedal med preteklo šesto etapo.


Pošlji SMS sporočilo z vsebino POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!