VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!

Za potrebe zajezitev epidemije od torka naprej velja tudi prepoved gibanja v nočnem času oziroma med 21. in 6. uro.

Strogi ukrepi so po odzivih sodeč zmotili mnoge državljane, med njimi tudi eno izmed skupin iz Fužin v Ljubljani.

Sinoči je na spletu namreč pristal video posnetek, pri katerem je moč videti večerno dogajanje v naselju Fužine v Ljubljani. Skupina mladeničev se je tam zbrala po 21. uri zvečer, ko so se mimo pripeljali policisti.

Množica je kmalu stekla proti policijskemu vozilu, ki se je naglo odpeljalo stran. Kasneje so se sicer vrnili v okrepljeni postavi, po video posnetku sodeč pa so se kršitelji takrat že razbežali.

Mnogi sicer potrebne ukrepe spoštujejo, številne ulice po Sloveniji so bile včeraj po 21. uri prazne. Poglejte si, kaj se je dogajalo v naselju Fužine v Ljubljani.

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Saj se ve, katera kasta tam kraljuje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!Deklica žarela od navdušenja, ko je v bolnišnici prvič videla bratcaPotepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudežVIDEO: Otroci zapeli svetovno uspešnico: Nastop ima že 32 milijonov ogledov!Moški sredi gozda sam zgradil brunarico: Posnetek je senzacija na spletu!Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KULČudovita hiša v okolici Celja: Notranjost doma te prevzame z rožami!Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!Vid Valič nasmejal s posnetkom: Tako ukrepe spoštujejo v različnih službah!Rešitev za konec epidemije v Sloveniji: "Ne vabite sosedov na šnopc!"Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!Mati z izjemnimi refleksi ujela dojenčka, da ni padel na tlaVIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!Takšen je rezultat med vožnjo, če na prikolico napačno naložimo tovorNajbolj enostaven način, kako olupiti kuhana jajcaDeklica z avtizmom prvič spregovorila: Poglej si ta čaroben trenutek!Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Reševalni pas na slovenski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča gasilci!Moški z golimi rokami rešil kužka, ki ga je zagrabil krokodilVeterinarji okopali ranjenega mladička sove: Posnetek ti bo polepšal dan!Voznik doživel grozljivko: Na njegov avtomobil je padel betonski blok!