VIDEO: Drama sredi Kopra: Tako so policisti ustavili kolesarja!

Včeraj se je na Facebook omrežju razširil video posnetek iz Kopra, ko se je na protestih na Titovem trgu zbralo nekaj manj kot 100 ljudi.

Proteste je spremljajo večje število policistov, enega izmed kolesarjev pa so popisali tudi vpričo kamer.

Udeleženci so najprej s kolesi, skiroji, in peš nekajkrat obkrožili Titov trg, kasneje pa so se odpravili proti Kidričevi ulici in vse do Pristaniške ulice ter Taverne ob zvokih Vstale Primorske, Internacionale, Bella Ciao in drugih revolucionarnih napevov.

Pri Taverni je miren protest zaustavila intervencija policije. Proti enemu izmed kolesarjev so začeli policijski postopek, mimoidoči pa so celotno dogajanje posneli na kamero in video posnetek objavili na spletu.

Kolesar naj bi na koncu prejel infromacijo, da je v postopku zaradi vožnje po pločniku, kar naj bi bilo prepovedano, ter zaradi zadrževanja na javnem mestu z večjo skupino ljudi. Poglejte si, kakšni drami so bili včeraj priča v Kopru, ko je enega izmed kolesarjev ustavila policija.

0
kirka
Pred 5 tedni
Ali imamo v Slovenije robote namesto policajev? Na kakšni osnovi so ustavili enega izmed mnogih kolesarjev? Ali maltretirajo samo Slovence? Mi torej moramo povsod nositi dokumente s sabo, čez mejo pa ilegalno vstopajo tujci, ki so prečili kar nekaj držav, ne premorejo pa niti enega dokumenta. Seveda ne gredo v pripor, ampak jih razvozijo v zastonjske hotele - azilne domove. V takšni Sloveniji se ne počutim dobro, predvsem pa ne svobodno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!