VIDEO: Drama sredi Ljubljane: Želela je vstopiti brez PCT, varnostnik ponorel!

Včeraj je na družbenem omrežju Facebook pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo pred Hipermarketom Ljubljana Šiška.

Tam je prišlo do incidenta, ki ga je ženska posnela, celoten prizor pa objavila na Facebook omrežju.

Avtorica video posnetka je posnela incident, ko sta skupaj z možem želela vstopiti v trgovski center v Šiški v Ljubljani, pri tem pa nista izpolnjevala PCT pogoja. Varnostniki jima vstopa niso dovolili, ob tem pa je prišlo do prepira.

Ker je avtorica video posnetka vztrajala pri svojem, je varnostnik izgubil živce - povedal ji je nekaj krepkih, nato ji je vzel mobilni telefon in ga vrgel ob tla. V incident se je vpletla tudi starejša gospa, ki je pred kamero dejala, da pravila veljajo za vse enako.

Poglejte si nenavaden incident iz Šiške v Ljubljani, pri katerem je prišlo do spora med nakupovalko in varnostniki. Na čigavo stran bi se postavili v omenjenem primeru?

0
JeklenaPest
Pred 17 tedni
Tak je, ko pretepače brez osnovne šole opremijo z rumenim telovnikom in jim rečejo, da so varnostniki. Podobno je z raznimi bademajstri in z auswurferji po disko klubih. Ta varnostnik, ki je vtrgal ketno, pa bi pri nas na štajerskem bil tako bit, da bi dobil "beli tok"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!