VIDEO: Drama v Kranju: Varnostnik zaradi maske odrinil moškega!

V preteklem tednu je v nakupovalnem centru Supernova v Kranju prišlo do incidenta, ki so ga očividci posneli na kamero.

Ker moški pred vstopom v trgovino ni želel uporabiti zaščitne maske, ga varnostni v notranjost trgovine ni spustil.

Med nakupovalcem in varnostnikom se je kmalu zatem vnel spor - ker moški ni upošteval navodil, ga je varnostnik domnevno grobo prijel, ob tem pa je moški padel na tla.

Iz Supernove so že podali izjavo za medije: "Takoj po seznanitvi s primerom smo sprožili skrbno interno in eksterno preiskavo, kjer sodelujemo tudi s policijo. Dogodek obžalujemo in hkrati poudarjamo, da do sedaj nismo zabeležili nobenega podobnega primera. Vpleteni varnostnik, ki je sicer zaposlen pri našem pogodbenem partnerju, ki izvaja varovanje, bo do razjasnitve okoliščin opravljal druga dela. Vodstvu varnostne službe smo nemudoma poslali opozorilo in jih prosili za pojasnila. Podatki, ki smo jih do sedaj pridobili s strani vpletenih so si nasprotujoči, zato se nam zdi izjemnega pomena, da se primer natančno razišče."

Dodali so še, da ostro nasprotujejo vsakršnemu nasilju, obenem pa si prizadevajo za varno, brezskrbno in prijetno počutje strank. Poglejte si, kakšnemu incidentu so bili v preteklem tednu priča nakupovalci v Supernovi v Kranju.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik Aventadorja mislil, da snemajo njega: Kriv je bil nori voznik za njim!Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!V šovu The Voice zapela znano uspešnico: Njen nastop je odpihnil sodnike!Mačka spoznala mladička zlatega prinašalca: Takšne prizore so posneli lastniki!VIDEO: Mura šokirala Tottenham, zadetek je padel v zadnjih sekundahVIDEO: Vlado Kreslin presenetil oboževalca: Skupaj sta prepevala uspešnice!Spremstvo zdravniške ekipe z organom za presaditev iz Brnika v UKC LjubljanaPosnetek odraščanja najstnika: Oče ga je snemal dolgih 19 let!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Rebeka Dremelj, Nuška Drašček in Sandra Feketija z nastopom navdušile SlovenijoPlaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeTilen Artač nasmejal kot voznik tovornjaka: Takšno stranko je predstavil!Parodija na vse, ki se testirajo: Kličejo jih kar testomani!Moški na posebno kitaro zaigral uspešnico skupine Green DayNeusmiljen boj dveh medvedov: Posneli so ju na Finskem!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Slovenska skupina Firbci zapela "Jagode in čokolada", njihov nastop te bo navdušilPlesalka navdušila na hrvaškem talentu: Takšen nastop je pripravila!Mladička žirafe prevzela svet: Poglej si njuno veselje v živalskem vrtu!Darja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Slovenski košarkarji na kvalifikacijah za SP 2023 premagali HrvateLesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm breg