VIDEO: Drama v oddaji Tarča: Gostu je prekipelo, nato je zapustil studio!

V oddaji Tarča so v preteklem delu na RTV Slovenija obravnavali upokojence, eden izmed gostov pa je po drami zapustil studio.

Glavna gosta sta bila organizator zadnjega protesta upokojencev Pavel Rupar in Marko Bandelli, ki je nedolgo nazaj prestopil v stranko Desus.

Počilo je kmalu po tem, ko je Pavel Rupar očital Bandelliju, da sploh ne ve, kaj dela v studiu ter da ni ne predsednik stranke. Označil ga je tudi kot brezposelnega, Bandelli pa se je ostro odzval na njegove besede.

Najprej je dejal, da je spet nesramen ter da se je znova pokazal v svoji luči. Dodal je še, da ga je Rupar neprestano žalil tudi prek spleta.

"Gospodična, jaz se opravičujem, ta družba ni vredna moje prisotnosti. Srečno, bodite lepo," je po očitkih Bandellija dejal Pavel Rupar in zapustil studio. Poglejte si dramo, ki smo ji bili priča gledalci med preteklo oddajo Tarča.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Betonelli je pravi štrik. Nismo še pozabili, kako je kako leto nazaj jokal pred kamero. Prav tako nismo pozabili ginekoloških nagnjenj pri Ruparju...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design