VIDEO: Dramatičen prizor iz BiH: Niso mu plačali dela, pravico je vzel v svoje roke!

Pretekle dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo iz Bosne in Hercegovine.

Tam lastniki hiše niso plačali dela mojstru, ta pa je pravico vzel v svoje roke - pri hiši je razbil vse, kar je postavil, s svojo potezo pa požel podporo številnih spletnih uporabnikov.

Video posnetek, ki so ga objavili na eni izmed Facebook strani, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot milijon ogledov, mnogi spletni komentatorji pa podpirajo dejanje delavca.


Rožaje Vijesti, Facebook
Spremljamo lahko prizor iz kraja Pećigrad pri Veliki Kladuši, ko je delavec pravico vzel v svoje roke. Lastniki družinske hiše delavcu Muhamedu K. niso želeli plačati gradbenih del, ki jih je skupaj s svojo ekipo opravil zanje. Že pred začetkom gradnje je lastnik hiše sicer dal akontacijo za začetek gradnje, vendar pozneje svojega dolga ni poravnal. Plačal naj jim ne bi niti enega evra.

Pred svojim dejanjem je delavec znova prosil za denar, ob tem pa izpostavil, da bi tudi njegovi otroci morali jesti. Kljub temu se lastnica ni zganila - ker je imel vsega dovolj, je s kladivom razbil stekla in tako lastnikom hiše dal vedeti, da z njim ni šale. Je storil prav?

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Ima mojo podporo. Še več bi moral razbiti!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Radijska voditeljica Lara Tošić doživela prometno nesrečo, objavila je posnetekStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuVIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!Tjaša Božič in Poskočni priredili slovensko uspešnico, navdušili so poslušalceVIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz DubrovnikaŠpela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!