VIDEO: Filmska akcija v Divači: Voznik poskušal zbežati pred policisti!

Na spletu je pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo filmsko akcijo v Divači.

Tam je voznik bežal pred policisti, preden se je z vozilom ustavil in beg nadaljeval kar peš.

Pri PU Koper so za Regional pojasnili, da so policisti preteklo nedeljo, 9. januarja, med Novokračinami in Sušakom ustavljali vozilo s srbskimi registrskimi tablicami. Voznik se ni zmenil za ukaze policistov, med begom je prevozil tudi rdečo luč.

Policisti so mu sledili proti Ribnici in Divači, kjer se je naposled voznik ustavil. Iz vozila je izstopilo več oseb, ki so se pred policisti razbežale, med begom pa se je 27-letni voznik poškodoval, ko je zdrsnil po nabrežini.

Pozneje so policisti prijeli še devet državljanov Nepala, voznika pa bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki ga bo zaslišal. Poglejte si filmsko akcijo, ki se je v preteklem tednu odvila pri Divači.

Vir: Regional
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Uh.., zaradi popolnoma nesorazmerne jakosti zvoka na posnetku mi je malone zvočnike na ozvočenju obrnilo okoli kot dežnik. Video pa zgleda tako, kot da bi ga zmontiral Bagola, največji brezveznik za reklame...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!