VIDEO: Franc Šegovc praznoval 87. rojstni dan: Tako je zaigral na harmoniko!

Te dni je na omrežju Facebook Mestna občina Slovenj Gradec objavila čudovit video posnetek, ki je sodeč po odzivih navdušil slovensko javnost.

Njihov občan in glasbenik Franc Šegovc je včeraj praznoval 87. rojstni dan, med svojim praznovanjem pa pokazal talent ob igranju harmonike.

"Franc Šegovc danes praznuje 87. rojstni dan. Takole je zaigral s prijatelji pred Muzejem Štirih kovačev. Ob prazniku mu želimo le najlepše," so ob video posnetku zapisali na omrežju Facebook.


Mestna občina Slovenj Gradec, Facebook
Vodja ansambla Štirje kovači je ob praznovanju rojstnega dne zaigral slovensko uspešnico "Kam le čas beži", za katero je sam napisal besedilo in glasbo. Omenjena skladba velja za eno največjih uspešnic Štirih kovačev.

Franc Šegovc je vodja, harmonikar in pevec ansambla Štirje kovači, ki neprekinjeno deluje že vse od leta 1954. Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem je Franc Šegovc ob petju prijateljev zaigral uspešnico "Kam le čas beži". Bo nastop navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Franc, na kolena sem padel..!
1
graf
Pred 5 tedni
še na mnoga leta legenda !
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!