VIDEO: Franko Bajc v ringu premagal Pera Martića: Na koncu je sledil šok!

Dolgo pričakovan boksarski dvoboj, ki sta ga pripravljala Pero Martić in Franko Bajc, se je včeraj odvil v polni dvorani na Ptuju.

Borba je bila polna adrenalina in izjemnih potez, ob koncu pa je Pero Martić poskrbel za nepozabno presenečenje.

Franko Bajc je boj začel odločno in že v prvih sekundah na tla spravil Pera Martića, ki proti njemu ni imel pravih možnosti. Boj je trajal tri runde, sodniki pa so na koncu odločili, da je Franko Bajc dvoboj zmagal z rezultatom 3:0.

Kljub porazu pa je Pero Martić domov odnesel drugačno zmago - po porazu je namreč zaprosil svojo srčno izbranko Ariano, s katero pričakuje tudi otroka. "Nobena ženska ni boljša kot ti. Ali bi se poročila z mano?" je za romantičen trenutek pred nabito polno dvorano poskrbel Martić.

Poglejte si video posnetek borbe med Frankom Bajcem in Perom Martićem, ki se je včeraj odvila v dvorani na Ptuju. Bravo za izjemen dogodek, ki so ga na spletu spremljali številni podporniki enega in drugega.


Časovnica:

3:12:30 Pero Martić VS Franko Bajc (1. runda)
3:16:50 2. runda
3:20:56 3. runda
3:25:42 Razglasitev zmagovalca
3:30:53 Pero zaročil Ariano
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!