VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamico

Z Gorenjske prihaja prigoda, pri kateri sta se s svojim posredovanjem izkazala dva prostovoljna gasilca, ki sta v bližini incidenta opravljala meritev tlaka v hidrantu.

Nedaleč stran od njiju se je zgodil napad in rop na mlado mamico, eden izmed prostovoljnih gasilcev pa se je pognal za mladim kradljivcem in poskrbel za pravico.

Matic in Robert sta prostovoljna gasilca pri društvu Primskovo pri Kranju. V torek sta se ob pravem času znašla na pravem mestu, s svojim junaškim posredovanjem pa mladi mamici vrnila, kar ji je bilo odtujeno.


Danes, Facebook
Na prehodu za pešce je mlado mamico tam napadel mladenič, ji ukradel denarnico, nato pa začel bežati. Njegovo namero sta kmalu opazila tudi prostovoljna gasilca v bližini, zato se je Matic pognal za njim, Robert pa je na pomoč priskočil mladi mamici.

S pomočjo domačinov je Matic mladega roparja ujel in ga na tleh zadržal do prihoda policistov, mamica pa je nazaj dobila vse, kar ji je tat izmaknil. Vse po zaslugi dveh prostovoljnih gasilcev, ki sta se ob pravem času znašla na pravem kraju.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Upam, da gasilec roparja ni vžgal za vuho, ker bi v tem primeru postal kandidat za polnjenje državnega proračuna...
1
Roman M
Pred 1 mesecem
Bravo !!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!