VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamico

Z Gorenjske prihaja prigoda, pri kateri sta se s svojim posredovanjem izkazala dva prostovoljna gasilca, ki sta v bližini incidenta opravljala meritev tlaka v hidrantu.

Nedaleč stran od njiju se je zgodil napad in rop na mlado mamico, eden izmed prostovoljnih gasilcev pa se je pognal za mladim kradljivcem in poskrbel za pravico.

Matic in Robert sta prostovoljna gasilca pri društvu Primskovo pri Kranju. V torek sta se ob pravem času znašla na pravem mestu, s svojim junaškim posredovanjem pa mladi mamici vrnila, kar ji je bilo odtujeno.


Danes, Facebook
Na prehodu za pešce je mlado mamico tam napadel mladenič, ji ukradel denarnico, nato pa začel bežati. Njegovo namero sta kmalu opazila tudi prostovoljna gasilca v bližini, zato se je Matic pognal za njim, Robert pa je na pomoč priskočil mladi mamici.

S pomočjo domačinov je Matic mladega roparja ujel in ga na tleh zadržal do prihoda policistov, mamica pa je nazaj dobila vse, kar ji je tat izmaknil. Vse po zaslugi dveh prostovoljnih gasilcev, ki sta se ob pravem času znašla na pravem kraju.
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Upam, da gasilec roparja ni vžgal za vuho, ker bi v tem primeru postal kandidat za polnjenje državnega proračuna...
1
Roman M
Pred 13 tedni
Bravo !!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"