VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamico

Z Gorenjske prihaja prigoda, pri kateri sta se s svojim posredovanjem izkazala dva prostovoljna gasilca, ki sta v bližini incidenta opravljala meritev tlaka v hidrantu.

Nedaleč stran od njiju se je zgodil napad in rop na mlado mamico, eden izmed prostovoljnih gasilcev pa se je pognal za mladim kradljivcem in poskrbel za pravico.

Matic in Robert sta prostovoljna gasilca pri društvu Primskovo pri Kranju. V torek sta se ob pravem času znašla na pravem mestu, s svojim junaškim posredovanjem pa mladi mamici vrnila, kar ji je bilo odtujeno.


Danes, Facebook
Na prehodu za pešce je mlado mamico tam napadel mladenič, ji ukradel denarnico, nato pa začel bežati. Njegovo namero sta kmalu opazila tudi prostovoljna gasilca v bližini, zato se je Matic pognal za njim, Robert pa je na pomoč priskočil mladi mamici.

S pomočjo domačinov je Matic mladega roparja ujel in ga na tleh zadržal do prihoda policistov, mamica pa je nazaj dobila vse, kar ji je tat izmaknil. Vse po zaslugi dveh prostovoljnih gasilcev, ki sta se ob pravem času znašla na pravem kraju.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Upam, da gasilec roparja ni vžgal za vuho, ker bi v tem primeru postal kandidat za polnjenje državnega proračuna...
1
Roman M
Pred 4 tedni
Bravo !!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...