VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!

Iz Rusije prihaja pretresljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo tragedijo v mestu St. Petersburg.

Tam je avtobus s potniki najprej trčil v vozila, nato pa zapeljal v reko Moika. Najmanj tri osebe so izgubile življenje.

Video posnetek, ki so ga objavili na omrežju YouTube, je v le nekaj dneh dosegel več kot milijon ogledov mnogi spletni uporabniki pa so pohvalili hiter odziv sprehajalcev, ki so skočili v reko in takoj začeli z reševanjem.


NBC News, YouTube
Spremljamo lahko prizor iz ruskega mesta St. Petersburg, ko je voznik avtobusa izgubil nadzor nad vozilom, nato pa zapeljal čez most. Avtobus je padel v reko Moika, prve poškodovane pa so reševali kar sprehajalci. Stekla je reševalna akcija, proti vozniku avtobusa pa so sprožili kazenski postopek.

Po zadnjih neuradnih podatkih so najmanj tri osebe izgubile življenje, več poškodovanih so prepeljali v bolnišnico. Poglejte si tragičen prizor iz Rusije, ko je avtobus s potniki zapeljal v reko.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Čudno.., avtobus je bil skoraj prazen...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik