VIDEO: Grozljiv posnetek iz Zagreba med potresom, voznik za las ušel smrti

Na spletu je pristal video posnetek iz Zagreba, v katerem je voznik za las ušel tragediji.

V zgodnjih nedeljskih jutranjih urah je močan potres z magnitudo 5,5 močno stresel hrvaško prestolnico, težki kamniti kosi stavbe pa so treščili na cesto.

Pri naših južnih sosedih so do današnjega jutra zabeležili še 40 popotresnih sunkov, v potresu pa je bilo po zdaj znanih podatkih poškodovanih 27 ljudi. Direktor pediatrične klinike Goran Roić je danes popoldan sporočil, da je 15-letnica v bolnišnici zaradi hudih poškodb izgubila življenje.


Splet je obkrožil video posnetek z zagrebške ulice, v katerem se je voznik avtomobila za las izognil kamnitim kosom stavbe. Ti so treščili na cesto le nekaj sekund zatem, ko se je z vozilom peljal mimo.

Hrvaški voznik za las ušel tragediji:


Splet so med drugim že včeraj obkrožili številni video posnetki razdejanja v Zagrebu, ki ga je za seboj pustil potres. Na YouTube omrežju je bil objavljen tudi video posnetek iz ene izmed cerkva v hrvaški prestolnici, v katerem lahko vidimo surovo moč potresa.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kanadčan od blizu posnel luno: Je na kamero ujel nezemljane?Nenavaden gost na avtocesti: Posnetek je uspešnica na spletu!Zmago Jelinčič brez dlake na jeziku: To je povedal o koronavirusu!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoLisica ji je med snemanjem ukradla mobilni telefon: Posnetek ti bo polepšal dan!Na smučišču je v snegu našel žensko: Tako ji je rešil življenje!Pred domom v Trzinu ganili starejše: Tako sta zapela Alenka Gotar in njen mož!Dramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Romi izkoristili odprta vrata v Krškem: Njihovo krajo so posneli na kamero!Tilen Artač v parodiji zapel kot Avseniki: Tako izgleda življenje v bloku!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Beluga kit prvič v življenju videl pingvinaSlovenec zapel ljudsko uspešnico: Njegov nastop je pravi balzam za dušo!Posnetek meteorja pri Ajdovščini: Videti ga je bilo pri belem dnevu!Izbral je napačen dan za oranžno majico: Policisti so ga pretepli po krivem!Kvatropirci zapeli svojo pesem iz karantene: Njihovo petje te bo navdušilo!Mladiček pritlikavega povodnega konja pokazal, kako se potapljaOče in hčerka zapela pesem "True Colors": Njun nastop je poezija za dušo!