VIDEO: Grozljiv posnetek iz Zagreba med potresom, voznik za las ušel smrti

Na spletu je pristal video posnetek iz Zagreba, v katerem je voznik za las ušel tragediji.

V zgodnjih nedeljskih jutranjih urah je močan potres z magnitudo 5,5 močno stresel hrvaško prestolnico, težki kamniti kosi stavbe pa so treščili na cesto.

Pri naših južnih sosedih so do današnjega jutra zabeležili še 40 popotresnih sunkov, v potresu pa je bilo po zdaj znanih podatkih poškodovanih 27 ljudi. Direktor pediatrične klinike Goran Roić je danes popoldan sporočil, da je 15-letnica v bolnišnici zaradi hudih poškodb izgubila življenje.


Splet je obkrožil video posnetek z zagrebške ulice, v katerem se je voznik avtomobila za las izognil kamnitim kosom stavbe. Ti so treščili na cesto le nekaj sekund zatem, ko se je z vozilom peljal mimo.

Hrvaški voznik za las ušel tragediji:


Splet so med drugim že včeraj obkrožili številni video posnetki razdejanja v Zagrebu, ki ga je za seboj pustil potres. Na YouTube omrežju je bil objavljen tudi video posnetek iz ene izmed cerkva v hrvaški prestolnici, v katerem lahko vidimo surovo moč potresa.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Posnetek dojenčice obkroža splet: Njen nalezljiv smeh ti bo polepšal dan!Umetnik v roke prijel sušilec za lase: Končni rezultat te bo odpihnil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Japonec, ki navdušuje Slovenijo: Tako je na harmoniko zaigral "Na Golici"