VIDEO: Grozljiv posnetek iz Zagreba med potresom, voznik za las ušel smrti

Na spletu je pristal video posnetek iz Zagreba, v katerem je voznik za las ušel tragediji.

V zgodnjih nedeljskih jutranjih urah je močan potres z magnitudo 5,5 močno stresel hrvaško prestolnico, težki kamniti kosi stavbe pa so treščili na cesto.

Pri naših južnih sosedih so do današnjega jutra zabeležili še 40 popotresnih sunkov, v potresu pa je bilo po zdaj znanih podatkih poškodovanih 27 ljudi. Direktor pediatrične klinike Goran Roić je danes popoldan sporočil, da je 15-letnica v bolnišnici zaradi hudih poškodb izgubila življenje.


Splet je obkrožil video posnetek z zagrebške ulice, v katerem se je voznik avtomobila za las izognil kamnitim kosom stavbe. Ti so treščili na cesto le nekaj sekund zatem, ko se je z vozilom peljal mimo.

Hrvaški voznik za las ušel tragediji:


Splet so med drugim že včeraj obkrožili številni video posnetki razdejanja v Zagrebu, ki ga je za seboj pustil potres. Na YouTube omrežju je bil objavljen tudi video posnetek iz ene izmed cerkva v hrvaški prestolnici, v katerem lahko vidimo surovo moč potresa.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!