VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!

Na družbenem omrežju Facebook je pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavadno prometno nesrečo iz Srbije.

Tam je voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom, video posnetek z nadzorne kamere pa je hitro zaokrožil po spletu in mnoge spletne uporabnike pustil brez besed.

"Takšne prometne nezgode še niste videli. Nihče ni izgubil življenja," so ob video posnetku zapisali na Facebook omrežju. Prizor si je zgolj na omenjenem omrežju do danes ogledalo več kot pol milijona spletnih uporabnikov.


Prometne zgode i nezgode, Facebook
Spremljamo lahko prizor v mestu Leskovac na jugovzhodu Srbije, kjer je nadzorna kamera posnela nenavadno trčenje. Voznik osebnega vozila je pri veliki hitrosti zapeljal pod izkopalno žlico bagra, vozilo pa je tako ostalo brez strehe.

Pravi čudež je, da je voznik nesrečo preživel. Po poročanju medijev jo je odnesel zgolj z lažjimi poškodbami, vse skupaj pa bi se lahko končalo tudi tragično. Mnogi so ob razpletu zapisali, da je na voznika pazil angel varuh.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
BMW-ja je odprlo kot Gavrilovič konzervo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika