VIDEO: Grozljivi posnetki iz Slovenije: Klestila toča, velika kot jabolko!

Včeraj zvečer je nekatere dele Slovenije zajelo hudo neurje, ki je s seboj prineslo debelo točo.

Najhuje je bilo v osrednji Sloveniji, na Koroškem ter v okolici Litije, mnogi gasilci pa so vso noč pomagali pri intervencijah.

Samo v občini Domžale so v centru za zaščito in reševanje med 21. in 23. uro prejeli kar 851 klicev na pomoč, uničene so številne strehe in avtomobili, voda pa je poplavila nemalo objektov.

Toča v okolici Komende:


Splet so obkrožili video posnetki debele toče, ki je v premeru krepko presegla 7 centimetrov. Škoda je po zadnjih podatkih ogromna, najhuje je v občini Domžale.

Toča v Mengešu:


Nočne intervencije so se v Domžalah zaključile šele v jutranjih urah, trenutno pa poleg intervencijskih del potekajo ogledi za ocenitev škode po celotni občini. Številni gasilci so še vedno na terenu. Poglejte si, kako debela toča je padala v občini Domžale.

Rodica pri Domžalah:

0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Kaj te Yugota ni zlamalo???
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!