VIDEO: Grozljivi posnetki iz Slovenije: Klestila toča, velika kot jabolko!

Včeraj zvečer je nekatere dele Slovenije zajelo hudo neurje, ki je s seboj prineslo debelo točo.

Najhuje je bilo v osrednji Sloveniji, na Koroškem ter v okolici Litije, mnogi gasilci pa so vso noč pomagali pri intervencijah.

Samo v občini Domžale so v centru za zaščito in reševanje med 21. in 23. uro prejeli kar 851 klicev na pomoč, uničene so številne strehe in avtomobili, voda pa je poplavila nemalo objektov.

Toča v okolici Komende:


Splet so obkrožili video posnetki debele toče, ki je v premeru krepko presegla 7 centimetrov. Škoda je po zadnjih podatkih ogromna, najhuje je v občini Domžale.

Toča v Mengešu:


Nočne intervencije so se v Domžalah zaključile šele v jutranjih urah, trenutno pa poleg intervencijskih del potekajo ogledi za ocenitev škode po celotni občini. Številni gasilci so še vedno na terenu. Poglejte si, kako debela toča je padala v občini Domžale.

Rodica pri Domžalah:

0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Kaj te Yugota ni zlamalo???
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo