VIDEO: Grozljivi prizori iz Nemčije: Posneli trenutek, ko je voda vdrla na avtocesto!

V preteklih dneh je jug Nemčije zajelo obilno deževje, številni kraji pa so zaradi enormnih količin padavin še vedno pod vodo.

Danes je število smrtnih žrtev naraslo na pet - med njimi je tudi gasilec, ki je med reševalno akcijo pomagal ujetim ljudem.

Najhujše razmere te dni vladajo v zvezdnih deželah Bavarska in Baden-Württemberg. Na nekaterih predelih je ohromljen železniški prevoz, na prizadetih območjih so zaprli tudi nekaj šol.


Facebook
Obilno deževje je močno prizadelo tudi mesto Reichertshofen, kjer je močno narasla reka Paar - ob tem so se številne ulice spremenile deroče reke. Prizadetim prebivalcem te dni pomaga več kot 20.000 prostovoljcev, skupno je na pomoč priskočilo preko 50.000 ljudi.

Ulice so se spremenile v deroče reke:


Grozljiv prizor, ko je voda vdrla na avtocesto:


Vode se sicer ponekod že umika, vendar kljub temu ostaja položaj zelo resen. Omenjena območja še vedno niso zunaj nevarnosti, do danes so evakuirali več kot 3000 prebivalcev. S poplavami se soočajo tudi v Avstriji in na jugu Poljske.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!