VIDEO: Grozljivi prizori med nevihto: Padala ogromna toča, velika kot ananas!

V začetku meseca junija so hudi uri bili priča tudi v Teksasu, kjer je ob nastanku tornada padala rekordna toča koničaste oblike.

Nekatera zrna so bila večja od ananasa, po neuradnih podatkih pa so izmerili zrno s premerom 18,41 centimetra.

Trditve so na spletu podkrepili tudi prebivalci mesta Vigo Park v ameriški zvezni državi Texas - eden izmed spletnih uporabnikov je objavil fotografije ogromnega zrna toče, ki naj bi merilo preko 18 centimetrov.


Val Castor, Facebook
Preteklo nedeljo je v Teksasu veter podiral drevesa, ob tornadu je obračalo celo avtomobila. Številni domovi so poškodovani, nekatere hiše so povsem uničene. Nevihte so poškodovale tudi električno omrežje, zaradi česar je več kot pol milijona odjemalcev ostalo brez elektrike.

Toča lovcu za nevihtami uničila vozilo:


Toča ob koncu meseca maja:


Po zadnjih podatkih je zaradi neurji, tornadov in toče po severovzhodnem delu ZDA življenje izgubilo najmanj 23 ljudi. Med smrtnimi žrtvami so najmanj štirje otroci.

Posledice preteklega neurja:

0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Zakaj je te, budala, avto šel zanalašč razbit...?!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!