VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!

Na družbenem omrežju Facebook je pred meseci pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dramo na slovenski avtocesti.

Tam je hrvaškega voznika ustavil DARS, saj v sistemu kljub računu voznika ni imel aktivirane elektronske vinjete.

Hrvaški državljan je uslužbenki DARSa pokazal račun za kupljeno vinjeto, a registrske tablice njegovega vozila v sistemu ni bilo. Po vsej verjetnosti je ob nakupu vinjete prodajalcu napačno navedel registrsko oznako.

Sovoznik je na mobilni telefon posnel besedni spor med voznikom in uslužbenko, kazen za vožnjo po slovenski avtocesti brez vinjete pa znaša 300 evrov in nakup nove vinjete.

Poglejte si prizor s slovenske avtoceste, pri katerem se je hrvaški voznik zapletel v spor z uslužbenko DARSa, saj na njegovem vozilu ni bila aktivirana elektronska vinjeta.

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Baba dela Sloveniji sramoto s svojim enoumjem.
0
Bruhaweli Čuhaweli
Pred 6 tedni
če bi tako bilo pol bi si vsi vinjete raje izposodili od soseda pa rekli da smo se zmotili .. prekleta drhal zakaj so meje odprli mi ni jasno in zdaj se bo komaj začelo..sama golazen prihaja k nam
0
Bruhaweli Čuhaweli
Pred 6 tedni
in kdo bi naj tu bil kriv po vašem?? očitno zaostal hrvat ko še ni vedel prav navest reg. tablice.. ona pa je tukaj samo ker je to njena služba keri zaostali ljudje ste nemorem vrjet
0
graf
Pred 6 tedni
Prihod Policije bo še podražil zadevo , stari modreci pravijo da bolj ko mešaš drek ... bolj smrdi ! Verjamem da je plačal , a je najverjetneje prodajalcu ni navedel prave registrske ... kar je enako kot da vinjete nima !
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!