VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!

Na družbenem omrežju Facebook je pred meseci pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dramo na slovenski avtocesti.

Tam je hrvaškega voznika ustavil DARS, saj v sistemu kljub računu voznika ni imel aktivirane elektronske vinjete.

Hrvaški državljan je uslužbenki DARSa pokazal račun za kupljeno vinjeto, a registrske tablice njegovega vozila v sistemu ni bilo. Po vsej verjetnosti je ob nakupu vinjete prodajalcu napačno navedel registrsko oznako.

Sovoznik je na mobilni telefon posnel besedni spor med voznikom in uslužbenko, kazen za vožnjo po slovenski avtocesti brez vinjete pa znaša 300 evrov in nakup nove vinjete.

Poglejte si prizor s slovenske avtoceste, pri katerem se je hrvaški voznik zapletel v spor z uslužbenko DARSa, saj na njegovem vozilu ni bila aktivirana elektronska vinjeta.

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Baba dela Sloveniji sramoto s svojim enoumjem.
0
Bruhaweli Čuhaweli
Pred 2 meseci
če bi tako bilo pol bi si vsi vinjete raje izposodili od soseda pa rekli da smo se zmotili .. prekleta drhal zakaj so meje odprli mi ni jasno in zdaj se bo komaj začelo..sama golazen prihaja k nam
0
Bruhaweli Čuhaweli
Pred 2 meseci
in kdo bi naj tu bil kriv po vašem?? očitno zaostal hrvat ko še ni vedel prav navest reg. tablice.. ona pa je tukaj samo ker je to njena služba keri zaostali ljudje ste nemorem vrjet
0
graf
Pred 2 meseci
Prihod Policije bo še podražil zadevo , stari modreci pravijo da bolj ko mešaš drek ... bolj smrdi ! Verjamem da je plačal , a je najverjetneje prodajalcu ni navedel prave registrske ... kar je enako kot da vinjete nima !
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Matjaž in Simona objavila posnetek iz porodnišnice: Razveselila sta se petega otroka!Robert Roškar srečal najbolj simpatično gospo: Njun pogovor ti bo polepšal dan!Tilen Artač nastopil kot Jonas Žnidaršič: Njegov posnetek je doza smeha!VIDEO: Poklical je slovensko policijo: Njegov posnetek je nasmejal Slovence!VIDEO: Slovenske rokometašice pisale zgodovino: Uvrstile so se na olimpijske igre!VIDEO: Prihajajo nevihte, sodra in sneg: Tako bodo padavine jutri zajele Slovenijo!Elda Viler zapela v oddaji Glasbeni pozdrav: Njen nastop navdušuje Slovence!Darja Gajšek presenetila oboževalca: Nastopila je za njegov 60. rojstni dan!Kajakaš v reki rešil 6-letnega dečka: Padel je s čolna, oče je odpeljal naprej!Grozljivka na Tajvanu: Med potresom padale skale, voznika je varoval predor!Slovenski ansambel zapel uspešnico, ki jo je Peter Fink poklonil svoji ženiStarejši par hišo z vrtom zamenjal za stanovanje v Ljubljani, ki ima veliko terasoTuristu srce padlo v hlače: Gepard je vstopil v njegovo vozilo!15-letnica navdušila s talentom: Za pevski nastop je prejela zlati gumb!Muslimani praznujejo bajram: Toliko vernikov se je zbralo v Ljubljani!Dolenjski ansambel navdušil z nastopom: Zapeli so svojo uspešnico!VIDEO: Neumnost voznika na štajerski avtocesti: Peljal je kar v nasprotno smer!Krava po 17 letih občutila svobodo: Spoznala je slepo prijateljico kravo!Deklica na ulici pokazala talent: Na violino je zaigrala svetovno znano uspešnico!Janez Janša pokazal, kako igra nogomet: Izvedel je odličen strel v gol!Prenovili so majhno stanovanje v starem bloku v Ljubljani: Notranjost, ki navdušuje!Urška Klakočar Zupančič sporoča Slovencem: "Vzgajati moramo prave moške!"Parodija na Slovensko vesoljsko agencijo: Pridružila se jim je Svetlana Makarovič!VIDEO: Zapeli so slovensko kolesarsko himno: Parodija, ki je doza smeha!