VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!

Pred nami je temperaturni preobrat, ob katerem vremenoslovci svarijo pred obilnimi padavinami s sodro in točo, padec temperatur pa bo ob preteklem toplem vremenu zelo izrazit.

Če včeraj so iz Nemčije in Avstrije poročali o hudih nalivih, temperature pa so se ponekod v le nekaj urah spustile za več kot 20 stopinj Celzija.

V kraju Hintertux v sosednji Avstriji, ki leži na nadmorski višini 1500 metrov, je včeraj zapadlo 30 centimetrov snega. Prav v omenjenem kraju so se temperature v zelo kratkem času spustile za več kot 20 stopinj Celzija.


Weather & Radar International, Facebook
Opozorila pred vremenskimi nevšečnostmi je izdal tudi ARSO - večji del Slovenije je danes obarvan v rumeno barvo, za jugozahod države pa velja oranžno opozorilo pred vetrom. Najmočnejši sunki burje bodo na Primorskem presegali 100 km/h. Občuten padec temperature bomo po napovedih danes priča tudi v Sloveniji.

Nevihtne celice nad Nemčijo:


V sosednji Avstriji so bili že včeraj priča manjši toči, ob nevihtnem dogajanju pa je zapihal tudi močan veter. Iste nevihtne celice bodo danes dosegle Slovenijo - najprej bomo nevihtnemu dogajanju priča na severu države, v popoldanskem času pa bo deževje zajelo vso Slovenijo.

Včerajšnje stanje v Avstriji:

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik