VIDEO: Huda ura v Italiji: Klestila toča s premerom 10 cm, luknjalo je strehe!

Iz sosednje Italije prihajajo video posnetki in fotografije, ki pričajo o včerajšnjem hudem vremenskem dogajanju.

Na severozahodu Italije je padala toča s premerom preko 10 centimetrov, ta pa je povzročila veliko gmotno škodo na objektih, vozilih in pridelkih. O smrtnih žrtvah ne poročajo.

Včeraj so velikansko točo zabeležili v kraju Castellamonte na severozahodu Italije, posamezna zrna toče pa so presegla premer preko 10 centimetrov in tehtala tudi do 200 gramov. Veliko gmotne škode je pestro vremensko dogajanje povzročilo tudi v krajih Cuorgnè, Castellamonte in Valperga.


NaturalMeteo, Facebook
POZOR: Jutri v ponedeljek bodo Slovenijo zajele plohe in nevihte, ki bodo sodeč po opozorilih Agencije RS za okolje (ARSO) lahko tudi močnejše. Možna je večja toča, močni sunki vetra in krajši nalivi - razlivanju hudournikov in zastajanju padavinske vode bodo priča predvsem v severovzhodni Sloveniji, popoldne in zvečer pa lahko pride do razvoja neviht širom celotne države.
Toča in škoda v kraju Forno Canavese:V italijanski deželi Piemont so poleg toče beležili tudi rekordne količine padavin. Največjo nevarnost so predstavljale deroče reke, sprožilo se je tudi nekaj zemeljskih plazov. Zaradi obilnega deževja je zalilo več deset objektov, reševati so morali tudi voznike, ki so ostali ujeti v vozilih.


0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Uf.., to pa ni več zabavno....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje