VIDEO: Huda ura v Sloveniji: Nekateri kraji pod vodo, toliko dežja še ni bilo!

Že včeraj je močno deževje zajelo večji del Slovenije, padavine pa so se nadaljevale tudi ponoči in danes.

Dolgotrajni nalivi so predvsem v zahodni, osrednji in južni Sloveniji napovedani tudi danes, na Primorskem je možnost razvoja močnejših neviht.

Večji del Slovenije so že včeraj zajela lokalna neurja, na nekaterih meteoroloških postajah pa so zabeležili rekordno število količine padavin. Še vedno gorijo rdeči alarmi, ogrožena bi lahko bila človeška življenja, zaradi česar je potrebna dodatna pazljivost.

Potok Bela pri kampu Nadiža pri Podbeli:


Že sredi noči so imeli gasilci nemalo dela, intervencije pa se nadaljujejo tudi danes. Večinoma gre za zalite prostore in črpanje vode, večja količina dežja pa je predvsem v Posočju sprožila plazove, zaradi česar so ceste neprevozne.

Izvir reke Hubelj pri Ajdovščini:


Narasla Poljanska Sora:


Na območju Notranjske je v le nekaj urah padlo več dežja, kot ga je padlo v celotnem poletju. Tudi v Ljubljani so gasilci imeli pestro noč, voda je zalila številne ceste in objekte. Pazljivo vsem tudi danes, saj sodeč po napovedih meteorologov nevarnosti še zdaleč ni konca.

Zalit podvoz na Drenikovi ulici:

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!