VIDEO: Ines Erbus in David Amaro združila moči: Prisluhni, kako sta zapela!

V petek zvečer je priljubljena slovenska oddaja, skozi katero nas vodita Melani Mekicar in Blaž Švab.

Na odru moči večkrat združijo slovenski pevci, ki se predstavijo s petjem avtorskih ali tujih skladb.

Tokrat sta svoje pevske talente pokazala tudi Ines Erbus in David Amaro - gre za dva izjemna mlada pevca, ki uspehe žanjeta tudi v mednarodnem prostoru. Z balado "Kad ti dotaknem usne" sta zmagala na zadnjem Ohridskem festivalu v Makedoniji, takoj po zmagi pa sta pesem v živo odpela tudi v oddaji V petek zvečer.

Glasbo za pesem "Kad ti dotaknem usne" je napisal Goran Šarec, pod besedilo pesmi se podpisuje Robert Pilepić. Glasbenike v oddaji V petek zvečer med nastopi spremljajo člani hišnega banda Diamanti.

Prisluhnite, kako sta Ines Erbus in David Amaro v priljubljeni slovenski oddaji V petek zvečer zapela svojo balado "Kad ti dotaknem usne". Bosta z nastopom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Dobra sta. Samo da ni turbafolk...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje