VIDEO: Ivo Boscarol v oddaji Odmevi z izjemnim govorom navdušil Slovence

Na omrežju Facebook se je te dni razširil video posnetek govora, ki ga je v studiu informativne oddaje Odmevi pripravil podjetnik Ivo Boscarol.

Med državljani je 66-letni Ajdovec zelo priljubljen, saj je vrsto let v podjetju Pipistrel svoje zaposlene postavljal na prvo mesto.

"Če niste motivator, potem niste za podjetništvo," je v Odmevih poudaril Ivo Boscarol, dobitnik priznanja za življenjsko delo Združenja Manager. Nad njegovim govorom je bila vidno navdušena tudi voditeljica Rosvita Pesek.

Ivo Boscarol je slovenski letalec, poslovnež in politik, rojen 15. aprila 1956 v Postojni. Boscarol je eden najuspešnejših slovenskih podjetnikov in ustanovitelj ter dolgoletni direktor podjetja Pipistrel, ki proizvaja ultra lahka letala.

Vir: Wikipedia

Ivo Boscarol je v Odmevih večkrat izpostavil, da mora biti podjetnik prepričan sam vase in v svojo vizijo, da lahko potem prepriča tudi ostale člane ekipe. Pred letom dni je svoje podjetje Pipistrel za 218 milijonov evrov prodal ameriškemu podjetju Textron, ki se že 90 let ukvarja z izdelavo letal.

Video posnetek njegovega govora si je do danes zgolj na omrežju Facebook ogledalo več kot 130.000 spletnih uporabnikov, med komentarji pa ne manjka pohval na račun ajdovskega podjetnika. Iskrene čestitke Ivo Boscarol za takšno življenjsko vizijo.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!