VIDEO: Jelinčič brez dlake na jeziku: "Vlada uničuje male vinogradnike!"

Zmago Jelinčič Plemeniti je včeraj na svojem Facebook profilu objavil nov video posnetek svojega govora v Državnem zboru, s katerim je znova požel veliko pozornosti.

Tokrat je v bran stopil malim vinogradnikom, ki jim vlada z zapletenimi zakoni otežuje že tako težko delo.

Izdajanje računov je v naši državi primerjal z Avstrijo in Nemčijo, kjer davčnih blagajn ne poznajo. Preteklo in aktualno vlado je obtožil, da s številnimi zakoni uničuje male vinogradnike, obenem pa izpostavil, da bodo naše vinograde s časom pokupili tujci.

Z njegovimi besedami se po reakcijah posnetka strinja mnogo Slovencev - njegov govor je namreč presegel tisoč všečkov in ostalih reakcij, v pičlem dnevu pa obenem presegel tudi 40.000 ogledov.

Bo uspel poslanec stranke SNS Zmago Jelinčič Plemeniti s svojimi besedami prepričati tudi vas? Bi morala vlada z zakoni pomagati majhnim ljudem, ki v svoje delo vlagajo ljubezen in veliko svojega časa?
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Zmagec spet v svojem stilu: brez dlake na jeziku in tudi brez laži v guču. Bravo!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?