VIDEO: Jelinčič brez dlake na jeziku: "Vlada uničuje male vinogradnike!"

Zmago Jelinčič Plemeniti je včeraj na svojem Facebook profilu objavil nov video posnetek svojega govora v Državnem zboru, s katerim je znova požel veliko pozornosti.

Tokrat je v bran stopil malim vinogradnikom, ki jim vlada z zapletenimi zakoni otežuje že tako težko delo.

Izdajanje računov je v naši državi primerjal z Avstrijo in Nemčijo, kjer davčnih blagajn ne poznajo. Preteklo in aktualno vlado je obtožil, da s številnimi zakoni uničuje male vinogradnike, obenem pa izpostavil, da bodo naše vinograde s časom pokupili tujci.

Z njegovimi besedami se po reakcijah posnetka strinja mnogo Slovencev - njegov govor je namreč presegel tisoč všečkov in ostalih reakcij, v pičlem dnevu pa obenem presegel tudi 40.000 ogledov.

Bo uspel poslanec stranke SNS Zmago Jelinčič Plemeniti s svojimi besedami prepričati tudi vas? Bi morala vlada z zakoni pomagati majhnim ljudem, ki v svoje delo vlagajo ljubezen in veliko svojega časa?
0
JeklenaPest
Pred 26 tedni
Zmagec spet v svojem stilu: brez dlake na jeziku in tudi brez laži v guču. Bravo!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet