VIDEO: Jelinčič spet brez dlake na jeziku! To je zabrusil evropski komisarki...

Zmago Jelinčič je na spletu znova udaril tako, kot zna le on. Na svojem profilu je včeraj objavil video posnetek, v katerem se je brez dlake na jeziku lotil evropske komisarke.

Ko je prišel na vrsto, je evropski komisarki brez olepšal dal vedeti, kaj si misli o njej.

Na odboru za zunanje zadeve je izpostavil številne neizkoriščene priložnosti za uveljavitev evropskih sredstev, krivdo pa pripisal tudi evropski komisarki Violeti Bulc.

Njegov video posnetek je v dobrem dnevu na Facebook omrežju nabral že preko 250 všečkov in ostalih reakcij, z njegovimi besedami pa se po komentarjih sodeč strinjajo številni komentatorji.

Je Zmago Jelinčič tudi tokrat povedal prav? Prisluhnite, kaj je povedal na odboru za zunanje zadeve...
2
JeklenaPest
Pred 19 tedni
Zmagec ima, kot vedno, prav. In Sepp, Zmago bi že kaj naredil, a volilci smo mu žal dali premalo glasov...
2
Janez Bečan
Pred 19 tedni
Zelo pošteno je povedal hvala Jelenčiču takih politikov nam manka ,,tako ko se priseljujejo migranti nas bodo slovence zbrisal in bomo v rezervatih kod indijanci
2
Sepp Josef
Pred 19 tedni
lep govor,gospod JELENČIČ,,,samo treba bo nadaljevati z DEJANJI...UKREPI ...ITD...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!