VIDEO: Jelinčič spet brez dlake na jeziku! To je zabrusil evropski komisarki...

Zmago Jelinčič je na spletu znova udaril tako, kot zna le on. Na svojem profilu je včeraj objavil video posnetek, v katerem se je brez dlake na jeziku lotil evropske komisarke.

Ko je prišel na vrsto, je evropski komisarki brez olepšal dal vedeti, kaj si misli o njej.

Na odboru za zunanje zadeve je izpostavil številne neizkoriščene priložnosti za uveljavitev evropskih sredstev, krivdo pa pripisal tudi evropski komisarki Violeti Bulc.

Njegov video posnetek je v dobrem dnevu na Facebook omrežju nabral že preko 250 všečkov in ostalih reakcij, z njegovimi besedami pa se po komentarjih sodeč strinjajo številni komentatorji.

Je Zmago Jelinčič tudi tokrat povedal prav? Prisluhnite, kaj je povedal na odboru za zunanje zadeve...
2
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Zmagec ima, kot vedno, prav. In Sepp, Zmago bi že kaj naredil, a volilci smo mu žal dali premalo glasov...
2
Janez Bečan
Pred 1 tednom
Zelo pošteno je povedal hvala Jelenčiču takih politikov nam manka ,,tako ko se priseljujejo migranti nas bodo slovence zbrisal in bomo v rezervatih kod indijanci
2
Sepp Josef
Pred 1 tednom
lep govor,gospod JELENČIČ,,,samo treba bo nadaljevati z DEJANJI...UKREPI ...ITD...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice