VIDEO: Jelinčič spet brez dlake na jeziku! To je zabrusil evropski komisarki...

Zmago Jelinčič je na spletu znova udaril tako, kot zna le on. Na svojem profilu je včeraj objavil video posnetek, v katerem se je brez dlake na jeziku lotil evropske komisarke.

Ko je prišel na vrsto, je evropski komisarki brez olepšal dal vedeti, kaj si misli o njej.

Na odboru za zunanje zadeve je izpostavil številne neizkoriščene priložnosti za uveljavitev evropskih sredstev, krivdo pa pripisal tudi evropski komisarki Violeti Bulc.

Njegov video posnetek je v dobrem dnevu na Facebook omrežju nabral že preko 250 všečkov in ostalih reakcij, z njegovimi besedami pa se po komentarjih sodeč strinjajo številni komentatorji.

Je Zmago Jelinčič tudi tokrat povedal prav? Prisluhnite, kaj je povedal na odboru za zunanje zadeve...
2
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Zmagec ima, kot vedno, prav. In Sepp, Zmago bi že kaj naredil, a volilci smo mu žal dali premalo glasov...
2
Janez Bečan
Pred 1 mesecem
Zelo pošteno je povedal hvala Jelenčiču takih politikov nam manka ,,tako ko se priseljujejo migranti nas bodo slovence zbrisal in bomo v rezervatih kod indijanci
2
Sepp Josef
Pred 1 mesecem
lep govor,gospod JELENČIČ,,,samo treba bo nadaljevati z DEJANJI...UKREPI ...ITD...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke