VIDEO: Jezni gledalec klical v oddajo RTV: Prisluhni, kaj je zabrusil voditeljici!

Splet je obkrožil video posnetek iz oddaje Dobro jutro, ki jo na RTV Slovenija vodi voditeljica Špela Močnik.

Tja je poklical jezni gledalec po imenu Franci, ki se je pritožil nad poročili in novicami, ki smo jim v preteklih mesecih bili deležni na RTV Slovenija.

"Sto Tarč lahko naredite o svoji televiziji, kako porabite sto milijonov. Pa kako pristranski ste, da vas sram ni. Sramota od sramote, največja sramota v Sloveniji ste," so bile besede gledalca Francija, ki je te dni poklical v oddajo Dobro jutro na RTV Slovenija.

Razočaran je predvsem nad dejstvom, da vsak dan posluša eno in isto, predvsem glede kmetijske ministrice Aleksandre Pivec. "Dva meseca ali celo tri poslušam eno in isto pri vaših Poročilih, pa to ti gre na bruhanje," je zabrusil voditeljici oddaje Dobro jutro. Ministrica je po medijskem pritisku v preteklih dneh odstopila z mesta predsednice stranke DeSUS. "Tamle so pa pokradli 6 milijard v bankah, milijardo denarja oprali," je še povedal razočarani gledalec.

Prisluhnite besedam gledalca Francija, ki je svojo jezo stresel nad voditeljico oddaje Dobro jutro na RTV Slovenija.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Jurij, če kaj tehtnega na portal 24ur komentiraš, te nemudoma "demokratično" izbrišejo. Kdo jim to dovoli še sam Hudič ne ve. Samo letos sem bil blokiran od novega leta do julija, denimo na Novi24 pa sem še sedaj. Vprašal sem se namreč, kdaj bo po ustoličenju v premierja volk odvrgel ovčji kožuh in pokazal svojo pravo naravo, ki jo sedaj v samostojni Sloveniji gledamo že tretjič. Nucal je samo pol ure, pa sta že padli prvi dve žrtvi: Tatjana Bobnar in Nina Pirnat. Potem pa še ostalih nebroj...
1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Pa še prav ima ded! Edino na Zokija&Co. je pozabil (40 do 50 milijonov).
2
Jurij Perkuš
Pred 2 tedni
sej pa ni bil nespoštljiv, a zaj človek ne sme niti povedat svojega mnenja? a to da poveš da je neko dejanje sramotno je žaljivo in nespoštljivo? torej ne smemo več niti opozarjat na napake? kaj ste vi normalni. Svinje! HINAVCI!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiPosnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnico