VIDEO: Jutranja grozljivka za voznike na primorki, obtičali so v snegu

Na primorski avtocesti še vedno vlada pravi kolaps. Več kilometrov dolge kolone in veliko število voznikov, ki so ostali ujeti v zasneženih cestah. Sneg je bil namreč tam glavni krivec za več zdrsov tovornih vozil, zaradi katerih je primorska avtocesta doživela pravi kaos.

Slovence je zgrozil tudi posnetek prebijanja reševalnega vozila na primorski avtocesti, ko se je v obtičanem prometu komaj prebijalo naprej.

Ena izmed voznic je dopoldan posnela prizor z avtoceste, kjer po njenih besedah stojijo že tri ure v koloni. V tem času so zgolj premaknili vozila, da se je mimo lahko prebil cestni plug. Oglejte si, kaj je posnela na kamero.
1
Karl Vučajnk
Pred 1 mesecem
Sem že doživel tak zastoj. Na tovornjaku, pa guma kot na formuli- gladka. Niti P od profila. Takšno vozilo, bi izločil iz prometa za teden dni + ustrezna denarna spodbuda, da se takšno izkoriščanje sistema ne bi izplačalo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz