VIDEO: Jutranja grozljivka za voznike na primorki, obtičali so v snegu

Na primorski avtocesti še vedno vlada pravi kolaps. Več kilometrov dolge kolone in veliko število voznikov, ki so ostali ujeti v zasneženih cestah. Sneg je bil namreč tam glavni krivec za več zdrsov tovornih vozil, zaradi katerih je primorska avtocesta doživela pravi kaos.

Slovence je zgrozil tudi posnetek prebijanja reševalnega vozila na primorski avtocesti, ko se je v obtičanem prometu komaj prebijalo naprej.

Ena izmed voznic je dopoldan posnela prizor z avtoceste, kjer po njenih besedah stojijo že tri ure v koloni. V tem času so zgolj premaknili vozila, da se je mimo lahko prebil cestni plug. Oglejte si, kaj je posnela na kamero.
1
Karl Vučajnk
Pred 4 dnevi
Sem že doživel tak zastoj. Na tovornjaku, pa guma kot na formuli- gladka. Niti P od profila. Takšno vozilo, bi izločil iz prometa za teden dni + ustrezna denarna spodbuda, da se takšno izkoriščanje sistema ne bi izplačalo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenec z resnico o beguncu Ahmadu obkroža državo. Je povedal prav?VIDEO: Traktorist iz Hrvaške postal spletna senzacija, tako je domov peljal drvaVIDEO: Korošica obiskala Denisa Avdića, ob njenih besedah je pokal od smehaVIDEO: Ko je slišal, kaj počnejo v slovenskem šovu, je izgubil živce in znorelBabica si ni mislila, da jo bo princ Harry prepoznal. Kar je storil, obkroža svet!Motoristu je izsilil prednost, tako sta "obračunala" takoj po nezgodiNajbolj preprost način odmrzovanja stekel, ki se na spletu širi kot virusVIDEO: V srbskem mestu odprli novo krožišče. Kar so posnele kamere, obkroža svet!Pred hčerkino poroko so jo poslali na preobrazbo. Ko vidiš rezultat, ostaneš brez besed!VIDEO: To je deklica, ki se je rodila članu Okroglih Muzikantov. Ji lahko pomagamo?Nevesta na poroki zagleda bivšo ženo moža. Kar ji je povedala, je vse spravilo v solze!VIDEO: Helena Blagne ganila Slovence z novo pesmijo. Bo to še ena uspešnica?VIDEO: Romunski duhovnik šokiral svet, tako je opravil krst novorojenčkovŠtiri mlada dekleta so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, vsak ostane brez besed!VIDEO: Korošica končno zadovoljila Denisa Avdića, to je njen nov posnetekDvojčkoma je mati rekla, naj gresta spat. Njun odziv je brez besed pustil še njo!VIDEO: Italijanski mafijec pred kamero z glavo udaril novinarja, zlomil mu je nosSMEH: Pahor in Šarec obiskala Avdića, takšnega soočenja še niste videliMala deklica je po snegu sprehajala konja. Ko se ustavi, odziv konja vsem stopi srce!NEMOGOČE: Kaj takega se v nogometu lahko zgodi samo, če ga igrajo ženske!