VIDEO: Jutranja grozljivka za voznike na primorki, obtičali so v snegu

Na primorski avtocesti še vedno vlada pravi kolaps. Več kilometrov dolge kolone in veliko število voznikov, ki so ostali ujeti v zasneženih cestah. Sneg je bil namreč tam glavni krivec za več zdrsov tovornih vozil, zaradi katerih je primorska avtocesta doživela pravi kaos.

Slovence je zgrozil tudi posnetek prebijanja reševalnega vozila na primorski avtocesti, ko se je v obtičanem prometu komaj prebijalo naprej.

Ena izmed voznic je dopoldan posnela prizor z avtoceste, kjer po njenih besedah stojijo že tri ure v koloni. V tem času so zgolj premaknili vozila, da se je mimo lahko prebil cestni plug. Oglejte si, kaj je posnela na kamero.
1
Karl Vučajnk
Pred 2 meseci
Sem že doživel tak zastoj. Na tovornjaku, pa guma kot na formuli- gladka. Niti P od profila. Takšno vozilo, bi izločil iz prometa za teden dni + ustrezna denarna spodbuda, da se takšno izkoriščanje sistema ne bi izplačalo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji