VIDEO: Jutranja grozljivka za voznike na primorki, obtičali so v snegu

Na primorski avtocesti še vedno vlada pravi kolaps. Več kilometrov dolge kolone in veliko število voznikov, ki so ostali ujeti v zasneženih cestah. Sneg je bil namreč tam glavni krivec za več zdrsov tovornih vozil, zaradi katerih je primorska avtocesta doživela pravi kaos.

Slovence je zgrozil tudi posnetek prebijanja reševalnega vozila na primorski avtocesti, ko se je v obtičanem prometu komaj prebijalo naprej.

Ena izmed voznic je dopoldan posnela prizor z avtoceste, kjer po njenih besedah stojijo že tri ure v koloni. V tem času so zgolj premaknili vozila, da se je mimo lahko prebil cestni plug. Oglejte si, kaj je posnela na kamero.
1
Karl Vučajnk
Pred 24 tedni
Sem že doživel tak zastoj. Na tovornjaku, pa guma kot na formuli- gladka. Niti P od profila. Takšno vozilo, bi izločil iz prometa za teden dni + ustrezna denarna spodbuda, da se takšno izkoriščanje sistema ne bi izplačalo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuKaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...Grozljivka na avtocesti, vozil je v nasprotno smer in povzročil hudo nesrečoPoljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!VIDEO: Šok za slovenske gasilce, do kraja nesreče so se morali prebijati pešRibič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: Nasmejali se boste do solz! Tako velikega ima naš kuhar Bine...VIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!Komotar Minuta objavil posnetek, Denise Dame mu je hotela vzeti nagradoVIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiNORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeDuhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!To je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!Na polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Iz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!VIDEO: Kangler brez dlake na jeziku obkrožil Slovenijo. Je povedal prav?