VIDEO: Sneg povzročil kolaps na primorski avtocesti, prizor z rešilcem zgrozil mnoge

Danes zjutraj se je mnogo Slovencev prebudilo v snežno jutro. Marsikje se je meja sneženja spustila do nižin, kljub opozorilom pa je sneg očitno presenetil nekatere voznike. Že več ur je zaprta primorska avtocesta med Razdrtim in Senožečami, v večji meri so krivi zdrsi tovornih vozil. Cestni delavci delajo z vso močjo, na cestah so vsa plužna vozila.

V kaosu so na primorski avtocesti mnogi vozniki za več ur obtičali v snegu, tam so še vedno nekaj kilometrov dolgi zastoji, ki jim danes kar ni videti konca.

Slovenijo je danes zjutraj pretresel posnetek iz reševalnega vozila, ko se je to prebijalo po omenjeni avtocesti. Ko boste videli, kakšnemu kaosu so bili priča reševalci, boste nad videnem tudi vi zgroženi.
1
Yasmin Fiser
Pred 2 meseci
Vsakemu,ki blokira prehod odvzem vozniske in reseno.Bedaki..
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji