VIDEO: Sneg povzročil kolaps na primorski avtocesti, prizor z rešilcem zgrozil mnoge

Danes zjutraj se je mnogo Slovencev prebudilo v snežno jutro. Marsikje se je meja sneženja spustila do nižin, kljub opozorilom pa je sneg očitno presenetil nekatere voznike. Že več ur je zaprta primorska avtocesta med Razdrtim in Senožečami, v večji meri so krivi zdrsi tovornih vozil. Cestni delavci delajo z vso močjo, na cestah so vsa plužna vozila.

V kaosu so na primorski avtocesti mnogi vozniki za več ur obtičali v snegu, tam so še vedno nekaj kilometrov dolgi zastoji, ki jim danes kar ni videti konca.

Slovenijo je danes zjutraj pretresel posnetek iz reševalnega vozila, ko se je to prebijalo po omenjeni avtocesti. Ko boste videli, kakšnemu kaosu so bili priča reševalci, boste nad videnem tudi vi zgroženi.
1
Yasmin Fiser
Pred 4 dnevi
Vsakemu,ki blokira prehod odvzem vozniske in reseno.Bedaki..
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenec z resnico o beguncu Ahmadu obkroža državo. Je povedal prav?VIDEO: Traktorist iz Hrvaške postal spletna senzacija, tako je domov peljal drvaVIDEO: Korošica obiskala Denisa Avdića, ob njenih besedah je pokal od smehaVIDEO: Ko je slišal, kaj počnejo v slovenskem šovu, je izgubil živce in znorelBabica si ni mislila, da jo bo princ Harry prepoznal. Kar je storil, obkroža svet!Motoristu je izsilil prednost, tako sta "obračunala" takoj po nezgodiNajbolj preprost način odmrzovanja stekel, ki se na spletu širi kot virusVIDEO: V srbskem mestu odprli novo krožišče. Kar so posnele kamere, obkroža svet!Pred hčerkino poroko so jo poslali na preobrazbo. Ko vidiš rezultat, ostaneš brez besed!VIDEO: To je deklica, ki se je rodila članu Okroglih Muzikantov. Ji lahko pomagamo?Nevesta na poroki zagleda bivšo ženo moža. Kar ji je povedala, je vse spravilo v solze!VIDEO: Helena Blagne ganila Slovence z novo pesmijo. Bo to še ena uspešnica?VIDEO: Romunski duhovnik šokiral svet, tako je opravil krst novorojenčkovŠtiri mlada dekleta so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, vsak ostane brez besed!VIDEO: Korošica končno zadovoljila Denisa Avdića, to je njen nov posnetekDvojčkoma je mati rekla, naj gresta spat. Njun odziv je brez besed pustil še njo!VIDEO: Italijanski mafijec pred kamero z glavo udaril novinarja, zlomil mu je nosSMEH: Pahor in Šarec obiskala Avdića, takšnega soočenja še niste videliMala deklica je po snegu sprehajala konja. Ko se ustavi, odziv konja vsem stopi srce!NEMOGOČE: Kaj takega se v nogometu lahko zgodi samo, če ga igrajo ženske!