VIDEO: Sneg povzročil kolaps na primorski avtocesti, prizor z rešilcem zgrozil mnoge

Danes zjutraj se je mnogo Slovencev prebudilo v snežno jutro. Marsikje se je meja sneženja spustila do nižin, kljub opozorilom pa je sneg očitno presenetil nekatere voznike. Že več ur je zaprta primorska avtocesta med Razdrtim in Senožečami, v večji meri so krivi zdrsi tovornih vozil. Cestni delavci delajo z vso močjo, na cestah so vsa plužna vozila.

V kaosu so na primorski avtocesti mnogi vozniki za več ur obtičali v snegu, tam so še vedno nekaj kilometrov dolgi zastoji, ki jim danes kar ni videti konca.

Slovenijo je danes zjutraj pretresel posnetek iz reševalnega vozila, ko se je to prebijalo po omenjeni avtocesti. Ko boste videli, kakšnemu kaosu so bili priča reševalci, boste nad videnem tudi vi zgroženi.
1
Yasmin Fiser
Pred 1 mesecem
Vsakemu,ki blokira prehod odvzem vozniske in reseno.Bedaki..
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz