VIDEO: Sneg povzročil kolaps na primorski avtocesti, prizor z rešilcem zgrozil mnoge

Danes zjutraj se je mnogo Slovencev prebudilo v snežno jutro. Marsikje se je meja sneženja spustila do nižin, kljub opozorilom pa je sneg očitno presenetil nekatere voznike. Že več ur je zaprta primorska avtocesta med Razdrtim in Senožečami, v večji meri so krivi zdrsi tovornih vozil. Cestni delavci delajo z vso močjo, na cestah so vsa plužna vozila.

V kaosu so na primorski avtocesti mnogi vozniki za več ur obtičali v snegu, tam so še vedno nekaj kilometrov dolgi zastoji, ki jim danes kar ni videti konca.

Slovenijo je danes zjutraj pretresel posnetek iz reševalnega vozila, ko se je to prebijalo po omenjeni avtocesti. Ko boste videli, kakšnemu kaosu so bili priča reševalci, boste nad videnem tudi vi zgroženi.
1
Yasmin Fiser
Pred 23 tedni
Vsakemu,ki blokira prehod odvzem vozniske in reseno.Bedaki..
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuKaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...Grozljivka na avtocesti, vozil je v nasprotno smer in povzročil hudo nesrečoPoljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!VIDEO: Šok za slovenske gasilce, do kraja nesreče so se morali prebijati pešRibič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: Nasmejali se boste do solz! Tako velikega ima naš kuhar Bine...VIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!Komotar Minuta objavil posnetek, Denise Dame mu je hotela vzeti nagradoVIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiNORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeDuhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!To je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!Na polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Iz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!VIDEO: Kangler brez dlake na jeziku obkrožil Slovenijo. Je povedal prav?