VIDEO: Jutranji ples megle nad Žirovnico, ki je mnogim Slovencem vzel sapo

Aleš Krivec je izjemen fotograf, ki nas s svojimi fotografijami številnih slovenskih pokrajin vedno znova prevzame. A mojster ni le v fotografiji, temveč tudi takrat, ko je govora o video posnetkih.

Sam zase sicer pravi, da se s fotografijo ukvarja ljubiteljsko, prednosti uporabe družbenih omrežij pa se še kako dobro zaveda.

Ko opazujemo dela Aleša Krivca, pa ga lahko brez težav preimenujemo v mojstra fotografije. Te dni nas je prevzel z video posnetkom, v katerem je v objektiv kamere ujel zahajanje Lune za Triglavom, zdaj pa je na spletu delil še en čudovit video posnetek, ki si zasluži vaš ogled.

Aleš Krivec je tokrat v objektiv kamere ujel jutranji ples megle nad Žirovnico, ki ga je posnel v timelapse tehniki. V ozadju je moč videti tudi Julijske Alpe, čudovit video posnetek pa je na spletu prevzel mnoge Slovence.

Poglejte si, kako čudovit posnetek je te dni posnel Aleš Krivec, ki nas s svojimi deli vedno znova navdušuje na Facebook omrežju!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!Težave nove generacije, rojene po letu 1984: Ta posnetek si mora pogledati vsak!VIDEO: 90-letna babica s harmoniko navdušila Slovence: Tako je zaigrala na domačiji!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!VIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!Tako izgleda kuhanje na ladji, ko pluje v razburkanem morjuVIDEO: Deklica prvič videla novorojeno sestrico: Njena reakcija gane do solz!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!Psička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeVIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Voznik avtobusa z vrati priprl šolarja: Vlekel ga je 45 metrov!Deček senzacija na spletu: Pred sošolci je zaigral legendarno pesem Queenov!Dojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!VIDEO: Oče ob nastopu hčerke ukradel vso pozornost: To je počel na stadionu!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Slovenca v naravi igrala na kitaro in violino: Posnetek ti vzame sapo!Ne boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!