VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!

Toplo vreme je čez vikend na slovensko obalo privabilo številne obiskovalce, ki so se gnetli na tamkajšnjih plažah.

V Portorožu so razprodali vse senčnike in ležalnike, splet pa so obkrožili video posnetki velike gneče.

Mnogi državljani Slovenijo so se letos odločili, da bodo zaradi številnih ukrepov dopust raje preživeli na slovenski obali. Ob tem lahko unovčijo še vaučerje, kar je še dodatna motivacija za dopustovanje v naši deželi.

Novinarji 24ur so v nedeljo obiskali Portorož, kjer so posneli nabito polne plaže. Kljub strogim ukrepom številni obiskovalci niso upoštevali vseh pravil, ki veljajo na plažah.

Na kopnem moramo ohranjati razdaljo 1,5 metra, v vodi pa se drugim plavalcem ne smemo približati na 2 metra. Poglejte si, kakšen kaos je čez vikend vladal na slovenskih obalah.

Video, foto: 24ur, Facebook
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!