VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!

Ob preteklih nevihtah se je Dalmacija znašla v pravem kaosu. Dež je povzročil hudourniške poplave, na otoku Hvar pa je voda zalila več družinskih hiš.

Tam so zaradi močnega vetra mnogi prebivalci ostali brez elektrike.

Močan veter je v Splitu ruval drevesa, obilno deževje pa je tudi tam poskrbelo za obsežne poplave. Veliko gmotne škode je nastalo tudi na privezanih plovilih v številnih pristaniščih v Dalmaciji.Tudi na Korčuli so imeli prebivalci nemalo težav zaradi orkanskih sunkov vetra. V Veli Luki na otoku Korčula so v samo zadnjih 24 urah zabeležili 222 litrov dežja na kvadratni meter - v enem dnevu je tako padlo dvakrat več dežja, kot je mesečno povprečje.


Ekstremnim razmeram in kaosu so bili priča tudi v Istri. Največ posledic so zaradi močnega deževja z orkanskim vetrom občutili prebivalci Pulja, Medulina in Vodnjana.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!