VIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!

Piran in nekatera obmorska mesta je zaradi preteklega deževja že poplavilo. Najhuje je bilo v Izoli in Piranu, prav tam pa se je sirena za prihajajočo nevarnost danes znova oglasila.

Sinočnji prizori obenem pričajo o tem, kako hudo je bilo v Piranu!

Zaradi nevarnosti visokega plimovanja morja so v Piranu danes sprožili sireno javnega alarmiranja z opozorilom na prihajajočo nevarnost. Že včeraj zvečer je bilo pod vodo širše območje Tartinijevega trga v Piranu, kjer so gasilci delili protipoplavne vreče in opravili nemalo intervenciji.

V Piranu se je danes oglasila sirena:


Na mareografski postaji Koper je malo pred 21. uro sinoči voda dosegla vodostaj 367 centimetrov, kar pri Agenciji Republike Slovenije za okolje (Arso) opisujejo kot zelo redek pojav. Kako hudo je bilo sinoči v centru Pirana, pričajo številni video posnetki, ki so jih uporabniki delili na spletu.

Danes bo čez dan še deževno, a bo dež proti večeru po napovedih vremenoslovcev oslabel. Že v četrtek popoldne se bo od juga znova pooblačilo, v mnogih krajih na jugu Slovenije pa bomo spet priča dežju. Poglejte si včerajšnje grozljive prizore z mesta Piran, ki je v nekaterih delih še vedno pod vodo!Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!