VIDEO: Luka Basi slavljenko ganil do solz! Tako jo je presnetil za rojstni dan...

Matej Prikeržnik je 30-letni slovenski glasbenik iz Ljubljane, ki ga mnogi poznamo pod umetniškim imenom Luka Basi. Za omenjeno umetniško ime se je odločil zaradi svojega priimka, saj je težko izgovorljiv, le malo ljudi pa si ga pravilno zapomni.

Luka Basi je nastopil tudi v šovu Slovenija ima talent, kmalu zatem pa se je preusmeril v hrvaško glasbo.

Vse od nastopa v šovu Slovenija ima talent Luka Basi osvaja slovenske, še bolj pa hrvaške glasbene trge - večina njegovih pesmi je namreč v hrvaškem jeziku.

Nedolgo nazaj je na spletu objavil tudi video posnetek, v katerem je presenetil mladoporočenca med poročnim slavjem. Zapel jima je pesem "U bijelom", z nastopom pa prevzel mnoge.

Omenjen nastop si lahko ogledate tukaj: VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! To je zanjo storil Luka BasiZdaj je na spletu objavil podoben video posnetek, ko je s pesmijo "Seko moja" eni izmed slavljenk pripravil nepozabno presenečenje za rojstni dan. Ganljivih prizorov tudi tokrat ni manjkalo, slavljenka pa se je na presenečenje odzvala s solzami v očeh.

Poglejte si, kako je Luka Basi te dni presenetil slavljenko, ki njegove družbe zagotovo ni pričakovala. Bi si takšno presenečenje ob rojstnem dnevu želeli tudi sami?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo