VIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!

Slovenski glasbenik Luka Basi je danes na spletu premierno predstavil novo pesem "Anđeo i vrag", z njo pa navdušil mnoge Hrvate.

Gre za hrvaško izvedbo pesmi "Skrito v raju", ki jo lahko slišimo tudi v istoimenski seriji na POP TV.

Slovensko serijo Skrito v raju pod imenom Skriveno u raju te dni predvajajo tudi na Hrvaškem RTL kanalu. Za potrebe hrvaške izvedbe serije je tokrat Luka Basi pripravil priredbo uvodne pesmi iz serije v hrvaškem jeziku.


Luka Basi, YouTube
Glasbo za pesem "Anđeo i vrag" je napisal Aleš Vovk - Raay, pod avtorja hrvaškega besedila se podpisuje Nenad Ninčević. Slovensko besedilo za pesem "Skrito v raju" je v originalu napisala Marjetka Vovk.


Prisluhnite novi pesmi "Anđeo i vrag", ki jo je Luka Basi te dni premierno predstavil na spletu. Vam je bolj všeč kot slovenska izvedba?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Kajpak, da v hrvaščini, saj slovensko ne zna....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik