VIDEO: Mariborčan policista zmerjal z barabami, nato sta ga vklenila v lisice

Na Facebook omrežju je te dni zaokrožilo sporočilo Mariborčana, pri katerem je opisal neprijetno izkušnjo s policisti na Mariborskem otoku.

Ker je policista zmerjal z "barabami", sta po njegovih besedah stekla za njim in ga vklenila v lisice.

Moški naj bi policista vprašal, če lahko teče brez maske, a mu po njegovem mnenju nista dala jasnega odgovora. Vprašanje je ponovil, kmalu zatem naj bi ju zmerjal z "barabami", policista pa naj bi po njegovih besedah stekla za njim, ga s psom spravila na tla, ga celo davila in nato vklenila v lisice. Poleg grenke izkušnje je Mariborčan prejel še kazen v višini 800 evrov.

Na vhodu na Mariborski otok je moški pred tem srečal dva policista, ki ju je najprej vprašal, ali sta šla teči, nato pa še, če lahko brez maske teče tudi sam. Policista naj bi mu odgovorila, naj si prebere aktualne zakone.

Ker ju je zatem zmerjal z barabami, sta ga med postopkom vklenila v lisice, obenem pa kaznovala z globo v višini 800 evrov. Denarno kazen je dobil za nedostojno vedenje do uradne osebe, za neupoštevanje odrejenega ukrepa ter ker policistoma ni izročil osebne izkaznice.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tilen Artač zapel kot Janez Janša: Parodija, ki se ji danes smeji Slovenija!Moški je mački rešil življenje: Poglej, kako obsedena je z njim danes!Slovenska pevka zapela pesem Oliverja Dragojevića: Njen nastop je pravi balzam!Pes je štiri leta preživel na verigi: Tako je oživel, ko je srečal mucko!Moški je raci rešil življenje: Tako se odzove ob njegovih poljubčkih!Tilen Artač imitiral pevca Wernerja: Nasmejali se boste do solz!Tilen Artač nasmejal s parodijo: Prepeval je o odprtju trgovin v Sloveniji!Lastnica posnela psa v postelji: Ležal je kot človek, ni se ji hotel umakniti!Moški prižgal zamrznjeno ognjišče: Posnetek ima že skoraj milijon ogledov!Rusa na oknu obiskala sova: Ne boste verjeli, kakšno pismo mu je prinesla!Moška sta rešila ujetega bika, nato ju je žival zbila na tlaV zabaviščnem parku posneli grozljivko na vrtiljaku z gugalnicamiVoznik z Audijem po zasneženem klancu vlekel tovornjakPosnetek malčka, ki obkroža svet: Tako je potolažil svojega prijatelja!Afriška orjaška žaba v neizprosnem boju proti ptičjemu pajkuStarša sta si privoščila sina: Mislil je, da je na avtomobilu razbil steklo!Policisti so se odzvali na klic, da se otroci sankajo: Poglej, kaj so storili tam!Kuža je v snegu iskal voluharja: Kar je posnela lastnica, je doza smeha!Posnetek, ki ti bo polepšal dan: To je storil voznik avtobusa, ko je videl deklico!VIDEO: Izjemen prizor iz ZDA, tako so plužili zasnežene avtocesteStali so na takem ledu v bazenu, nato so vsi skupaj padli v vodoSlovenca nasmejala s priredbo pesmi "Vsi ljudje hitijo", ki jo je pela Neca FalkVIDEO: Rotvajler skočil v Šmartinsko jezero: Poglej, kako je lovil laboda!VIDEO: Šok pred predorom Markovec, v napačno smer je vozil s 100 km/hIskreno veselje kužka na snegu: Poglej, kaj je počel v posnetku!