VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščini

Slovenski predsednik vlade Marjan Šarec je v teh dneh obiskal Dubrovnik, kjer so debatirali o novi aktualni pobudi.

Tam je izpostavil, da je Luka Koper najbližji dostop do morja za države srednje in vzhodne Evrope, obenem pa Kitajsko izpostavil kot največjo trgovsko partnerko Slovenije v Aziji.

Po konferenci pa je vedno bolj priljubljen Marjan Šarec stopil tudi pred hrvaške novinarje, ko so ti hoteli izvedeti nove podrobnosti o zadnji aferi s prisluškovanjem.


Svet, Facebook
Tam so ga v hrvaškem jeziku vprašali, če je premier Plenković njemu povedal kaj drugega, kot je povedal hrvaški javnosti, Marjan Šarec pa je dejal, da bodo sami presodili, kdo ima prav. Slovensko javnost je obenem navdušil tako, da je na hrvaška vprašanja ponosno odgovarjal v slovenskem jeziku.

Za konec pa se je Marjan Šarec še pošalil: "Ko boste pa več spraševali, bom pa že čutil pritisk hrvaških medijev name." Novinarji so se takoj branili, češ da je vse posneto in uradno, slovenski predsednik vlade pa je dodal: "To je samo hec!"
0
Sonja Tlaker
Pred 10 tedni
všeč mi je ta naš Šarec, edini, ki ima "jajca", da se zopestavi našim susjedom sa hrvatske!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke