VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščini

Slovenski predsednik vlade Marjan Šarec je v teh dneh obiskal Dubrovnik, kjer so debatirali o novi aktualni pobudi.

Tam je izpostavil, da je Luka Koper najbližji dostop do morja za države srednje in vzhodne Evrope, obenem pa Kitajsko izpostavil kot največjo trgovsko partnerko Slovenije v Aziji.

Po konferenci pa je vedno bolj priljubljen Marjan Šarec stopil tudi pred hrvaške novinarje, ko so ti hoteli izvedeti nove podrobnosti o zadnji aferi s prisluškovanjem.


Svet, Facebook
Tam so ga v hrvaškem jeziku vprašali, če je premier Plenković njemu povedal kaj drugega, kot je povedal hrvaški javnosti, Marjan Šarec pa je dejal, da bodo sami presodili, kdo ima prav. Slovensko javnost je obenem navdušil tako, da je na hrvaška vprašanja ponosno odgovarjal v slovenskem jeziku.

Za konec pa se je Marjan Šarec še pošalil: "Ko boste pa več spraševali, bom pa že čutil pritisk hrvaških medijev name." Novinarji so se takoj branili, češ da je vse posneto in uradno, slovenski predsednik vlade pa je dodal: "To je samo hec!"
0
Sonja Tlaker
Pred 1 tednom
všeč mi je ta naš Šarec, edini, ki ima "jajca", da se zopestavi našim susjedom sa hrvatske!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca