VIDEO: Marko Bandelli ogorčen po odstopu: "Tega si nisem zaslužil!"

Minister za razvoj, strateške projekte in kohezijo Marko Bandelli je včeraj odstopil od svojega položaja.

Njegov odstop je zahteval tudi predsednik vlade Marjan Šarec, Bandelli pa je njegovo željo upošteval ter še pred rokom sam podal odstop z mesta ministra.

Njegovo delo je najbolj očrnila afera, ko se je s službenim vozilom po avtocesti vozil ob prižganih rotacijskih lučeh in sireni, njegovo pojasnilo pa je razjezilo mnoge državljane. Takrat je dejal, da je to njegova pravica in da to lahko počne.

Le nekaj dni nazaj je v javnost prišlo še pismo Bandellija, ki ga je namenil kandidatu župana Komna na Krasu. Mnogi so prepričani, da je s svojimi grožnjami Bandelli prestopil mejo dobrega okusa, s svojim odnosom pa je znova razjezil nemalo Slovencev.

Bandelli je zatem ob pobudi predsednika vlade odstopil, ob svojem odstopu pa Slovencem poizkušal popihati na dušo. Vsem zbranim novinarjem je namreč dejal, da si tega ni zaslužil, obtožil pa jih je tudi tega, da so očrnili njegovo ime in ime njegove družine. Izpostavil je še dejstvo, da se je za svoje grožnje vsaj petnajstkrat opravičil.

Si je Bandelli za svoje afere zaslužil predčasni odstop z mesta ministra?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo