VIDEO: Marko Bandelli ogorčen po odstopu: "Tega si nisem zaslužil!"

Minister za razvoj, strateške projekte in kohezijo Marko Bandelli je včeraj odstopil od svojega položaja.

Njegov odstop je zahteval tudi predsednik vlade Marjan Šarec, Bandelli pa je njegovo željo upošteval ter še pred rokom sam podal odstop z mesta ministra.

Njegovo delo je najbolj očrnila afera, ko se je s službenim vozilom po avtocesti vozil ob prižganih rotacijskih lučeh in sireni, njegovo pojasnilo pa je razjezilo mnoge državljane. Takrat je dejal, da je to njegova pravica in da to lahko počne.

Le nekaj dni nazaj je v javnost prišlo še pismo Bandellija, ki ga je namenil kandidatu župana Komna na Krasu. Mnogi so prepričani, da je s svojimi grožnjami Bandelli prestopil mejo dobrega okusa, s svojim odnosom pa je znova razjezil nemalo Slovencev.

Bandelli je zatem ob pobudi predsednika vlade odstopil, ob svojem odstopu pa Slovencem poizkušal popihati na dušo. Vsem zbranim novinarjem je namreč dejal, da si tega ni zaslužil, obtožil pa jih je tudi tega, da so očrnili njegovo ime in ime njegove družine. Izpostavil je še dejstvo, da se je za svoje grožnje vsaj petnajstkrat opravičil.

Si je Bandelli za svoje afere zaslužil predčasni odstop z mesta ministra?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Posnetek dojenčice obkroža splet: Njen nalezljiv smeh ti bo polepšal dan!Umetnik v roke prijel sušilec za lase: Končni rezultat te bo odpihnil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Japonec, ki navdušuje Slovenijo: Tako je na harmoniko zaigral "Na Golici"