VIDEO: Marko Bandelli ogorčen po odstopu: "Tega si nisem zaslužil!"

Minister za razvoj, strateške projekte in kohezijo Marko Bandelli je včeraj odstopil od svojega položaja.

Njegov odstop je zahteval tudi predsednik vlade Marjan Šarec, Bandelli pa je njegovo željo upošteval ter še pred rokom sam podal odstop z mesta ministra.

Njegovo delo je najbolj očrnila afera, ko se je s službenim vozilom po avtocesti vozil ob prižganih rotacijskih lučeh in sireni, njegovo pojasnilo pa je razjezilo mnoge državljane. Takrat je dejal, da je to njegova pravica in da to lahko počne.

Le nekaj dni nazaj je v javnost prišlo še pismo Bandellija, ki ga je namenil kandidatu župana Komna na Krasu. Mnogi so prepričani, da je s svojimi grožnjami Bandelli prestopil mejo dobrega okusa, s svojim odnosom pa je znova razjezil nemalo Slovencev.

Bandelli je zatem ob pobudi predsednika vlade odstopil, ob svojem odstopu pa Slovencem poizkušal popihati na dušo. Vsem zbranim novinarjem je namreč dejal, da si tega ni zaslužil, obtožil pa jih je tudi tega, da so očrnili njegovo ime in ime njegove družine. Izpostavil je še dejstvo, da se je za svoje grožnje vsaj petnajstkrat opravičil.

Si je Bandelli za svoje afere zaslužil predčasni odstop z mesta ministra?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil