VIDEO: Marko Potrč besno nad Milana Kreka: "Iz sebe je naredil klovna!"

Marko Potrč je te dni na Facebook omrežju objavil nov video posnetek, pri katerem je direktorju Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) Milanu Kreku namenil nekaj krepkih.

Zmotil ga je njegov nastop v četrtkovi oddaji Tarče, kjer se je Milan Krek zapletel v manjši spor z voditeljico Eriko Žnidaršič.

"To, kar je včeraj uprizoril Milan Krek, je za moje pojme z eno besedo blazno. Iz sebe je naredil klovna, ki se mu danes smeji ves svet. In medtem ko je tako bizarno napadal vse okoli sebe, je njegova maska bila premočena po nekaj minutah," je v uvodu video posnetka povedal Marko Potrč.

Milan Krek je namreč v četrtek voditeljici Eriki Žnidaršič zabrusil, da če oni (RTV) vedo, da se nekaj počne nezakonito, se tega ne bi smelo kazati javnosti.

Zadnji video posnetek Marka Potrča je tudi tokrat zaokrožil med Slovenci, na Facebook omrežju pa ima že skoraj 300.000 ogledov. Prisluhnite, kaj je televizijski voditelj povedal tokrat.
0
Helena Štucin
Pred 4 tedni
Potrč je že kar nekaj časa klovn.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Darja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Denis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaTilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Sin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!Iskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliV kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaTilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovencePosnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuDrama v slovenskem parlamentu: Počilo je med Mesecem in Pojbičem!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklica z violino zapela "You Raise Me Up", njen nastop te bo ganilAvtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Ženska na talentu odpihnila sodnike: Njen glas te bo očaral!Kuža je padel v vodo in se boril za življenje: Rešila ga je pogumna ženska!Pitbull lastnici pokazal, da je lačen: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!