VIDEO: Martin Strel razburil Slovenijo: Govoril je čez Dončića in hvalil sebe!

69-letni Martin Strel je slovenski maratonski plavalec, ki je obenem tudi večkratni svetovni rekorder v plavanju na dolgih progah.

Brez dvoma je z dosežki naredil odlično reklamo naši državi, v zadnjem intervjuju pa je z neposrednimi besedami poskrbel za jezo mnogih Slovencev.

"Legendarni Martin strel nas je spet presenetil s svojimi izjavami. Pravi, da so Brazilke najlepše ženske na svetu. Rekel je tudi, da ga je sram, da je Slovenec. Rekel je, da je za promocijo Slovenije naredil več kot Luka Dončić in Anže Kopitar. Kaj praviš na te njegove izjave?" se ob video posnetku sprašuje Tomaž Gorec, ki je z njim posnel intervju.


Tomaž Gorec, YouTube
V preteklem intervjuju, ki ga je opravil s slovenskim popotnikom Tomažem Gorcem, je s svojimi besedami poskrbel za številne direktne izjave. Dejal je, da so Brazilke najlepše ženske, obenem pa pohvalil svoje dosežek in ob tem povedal, da je za Slovenijo naredil več reklame, kot najbolj uspešni slovenski športniki.

Legendarne izjave Martina Strela:


"Zaslužim si izjemno pokojnino, kot je ni dobil še nihče v Sloveniji," je med drugim dejal v intervjuju. Tomaž Gorec, ki je video posnetek objavil, je na spletu izpostavil, da je zanj Martin Strel legenda vseh legend, ki mu iskreno želi veliko uspehov tako v njegovi nadaljnji karieri, kot na področju osebnega življenja. Poglejte si celoten intervju!

0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Tudi mene je sram, da je Strel Slovenec...
1
Igor Pazlar
Pred 2 tedni
Ne vem zakaj me tale spominja na Cimerotiča.....
1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Ultra munjeni pijanec...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje