VIDEO: Miha Deželak doživel šok, gledalci zgroženi: "Pa to je bolno!"

Radijski voditelj Miha Deželak se bo tudi letos odpravil na pot po Sloveniji, na kateri bo zbiral denar za otroke iz socialno ogroženih družin.

Danes zjutraj se je namreč začela dobrodelna akcija Deželak = Junak, ki jo organizira Radio 1, a že pred začetkom drame ni manjkalo.

Miha Deželak je namreč doživel pravi šok, ko je pred seboj zagledal, v kakšnem "vozilu" bo moral premagati pot čez Slovenijo. Ker je še vedno potrebno upoštevati nekatere ukrepe, ga je šef Gargamel presenetil z napihljivo kroglo.


Ko je Miha Deželak preizkusil prevozno sredstvo, je hitro začel izgubljati motivacijo, kmalu pa dejal, da se tega preprosto ne gre. Veliko jeze je bilo moč zaslediti tudi pri spletnih komentatorjih, začudeni so bili tudi Denis Avdić, Jana Morelj in Anja Ramšak.

Na srečo pa se je za Deželaka vse obrnilo na bolje, saj so mu pozneje razkrili, da se bo po Sloveniji letos vozil z istim prevoznim sredstvom, kot se je lani. Poglejte si, kako se mu je od srca odvalil kamen, ko je izvedel, da mu poti ne bo potrebno prehoditi v velikem napihljivem balonu.


Pošlji SMS: POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Hrvatje priredili pesem "Ne diraj moju ljubav": Parodija je smeh do solz!Jani Möderndorfer brez dlake na jeziku: Njegov govor obkroža Slovenijo!Čudovita hiša v Mislinji, ki jemlje sapo: Notranjost te bo prevzela!Deček v šovu zapel kot Elvis Presley: Njegov glas je obnorel sodnike!Napake novinarjev na 24ur: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!Tigra je prebudil iz spanca, takoj so mu popustili živciPešec jo je odnesel za las: Proti njemu se je prevračal avtomobil!Deček na talentu odpihnil sodnike: Njegov nastop ima že 20 milijonov ogledov!Mati in sin zapela pesem Hallelujah: Njun nastop je navdušil internet!Medicinska sestra iz Slovenije na robu solz: "Zgodila se bo katastrofa!"Grozljiv posnetek kolesarja iz Gorenjske: Poletel je čez avtomobil!Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Z njim je nastopila tudi Lea Sirk!VIDEO: Sramotno obnašanje v parlamentu: To so počeli naši poslanci!VIDEO: Prizor, ki lomi srca: Na smrtni postelji ga je še zadnjič obiskal konj23-letna pevka ganila sodnike: Njen glas je kot iz pravljice!Najstnica na ulici zapela pesem "Creep", njen nastop ruši rekordeTo je razlog, zakaj tigru nikoli ne smemo obrniti hrbtaHrvaška klapa navdušila s pesmijo: Zapeli so jo s pevcem iz Šibenika!VIDEO: 17-letnik iz Slovenije zgrozil s posnetkom: BMW-ja je vozil brez voznika!Direktor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!7-letna deklica zapela v cerkvi: Njen nastop boža po duši!Gluh in slep kuža prepoznal lastnika, ko se je vrnil domovTovornjak je obtičal v blatu, rešili so ga kar z ladjoNa čolnu je snemal hčerko: Naslednji prizor mu je vzel sapo!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!