VIDEO: Miha Deželak med dobrodelno akcijo za otroke zbral 1.217.026,21 evra

Med preteklo dobrodelno akcijo Deželak Junak, pri kateri je radijski voditelj Miha Deželak ob podpori ekipe Radia 1 in mnogih Slovencev za otroke zbiral denar, so letos znova poskrbeli za izjemen dosežek.

Za počitnice otrok iz socialno ogroženih družin so zbrali neverjetnen znesek 1.217.026,21 evra, mnogi otroci pa bodo tako sploh prvič v življenju videli morje.

"Vsakemu hvala posebej iz srca, ki je Deželaka na njegovi dobrodelni poti spremljal, ga spodbujal in bil z nami do konca! Vsi smo verjeli v dobrodelno akcijo, v Deželaka, v ekipo in smo zmogli! Otroci, končno boste lahko videli morje in doživeli nepozabne počitnice," so v eni od objavi zapisali na omrežju Facebook.


Radio 1, Facebook
Dobrodelna akcija se je zaključila danes ob 17. uri, ko je Miha Deželak skupaj z ekipo prispel na Debeli rtič. v preteklih desetih dneh so prekolesarili kar 569 kilometrov, na poti pa so jim podporo nudili številni navijači ter znani Slovenci. Prav vsak izmed njih je dal Deželaku zagon, da je lahko premagal številne ovire in izzive, ki jim je bil priča na poti.

Na Debelem rtiču so ga pričakali tudi sodelavci Denis Avdić, Jana Morelj in Lara Tošić, za glasbo pa je poskrbela Nina Pušlar. Ob izjemnem znesku ni manjkalo solza sreče in veselja, prizori pa so nov dokaz, kako zelo srčen narod smo Slovenci.


Še vedno lahko pošlješ SMS sporočilo POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!