VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati

V nadaljevanju torkove seje je odbor DZ za delo, družino socialne zadeve in invalide le uspel dokončati obravnavo predloga o tretjem protikoronskem paketu.

Vlada bo na pomoč priskočila z milijardo evrov vrednimi ukrepi, s katerimi bodo gospodarstvu pomagali do novega zagona.

Med dolgo obravnavo je poslanec SDS Marijan Pojbič postavil vprašanje, na katerega je po mnenju mnogih nespoštljivo odgovoril Miha Kordiš v ozadju.

"Katera vlada v zgodovini je kdaj kaj takega naredila, da je pomagala vsem? Naj mi nekdo pove," so bile besede poslanca, ko se je v ozadju zaslišal provokativen odgovor Mihe Kordiša. Ta je dejal, da "Titova".

Ob pripombi so se smejali njegovi poslanski kolegi, ostalim prisotnim v Državnem zboru pa odgovor Mihe Kordiša po odzivih sodeč ni bil po godu. Bi se pri Levici radi vrnili v stare čase?
1
JeklenaPest
Pred 21 tedni
Ne vem, ali je Kordišev kretenizem dar narave, ali se mora pri tem še kaj zraven sam potruditi...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Čudovita hiša v Mislinji, ki jemlje sapo: Notranjost te bo prevzela!Jani Möderndorfer brez dlake na jeziku: Njegov govor obkroža Slovenijo!Deček v šovu zapel kot Elvis Presley: Njegov glas je obnorel sodnike!Pešec jo je odnesel za las: Proti njemu se je prevračal avtomobil!Deček na talentu odpihnil sodnike: Njegov nastop ima že 20 milijonov ogledov!Tigra je prebudil iz spanca, takoj so mu popustili živciVIDEO: Prizor, ki lomi srca: Na smrtni postelji ga je še zadnjič obiskal konjMati in sin zapela pesem Hallelujah: Njun nastop je navdušil internet!Medicinska sestra iz Slovenije na robu solz: "Zgodila se bo katastrofa!"Grozljiv posnetek kolesarja iz Gorenjske: Poletel je čez avtomobil!Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Z njim je nastopila tudi Lea Sirk!VIDEO: Sramotno obnašanje v parlamentu: To so počeli naši poslanci!23-letna pevka ganila sodnike: Njen glas je kot iz pravljice!Posnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!Najstnica na ulici zapela pesem "Creep", njen nastop ruši rekordePapagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiNa čolnu je snemal hčerko: Naslednji prizor mu je vzel sapo!Direktor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!VIDEO: 17-letnik iz Slovenije zgrozil s posnetkom: BMW-ja je vozil brez voznika!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!Tovornjak je obtičal v blatu, rešili so ga kar z ladjo7-letna deklica zapela v cerkvi: Njen nastop boža po duši!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Moški življenje rešil oposumu, ki ga je odnesla deroča voda