VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati

V nadaljevanju torkove seje je odbor DZ za delo, družino socialne zadeve in invalide le uspel dokončati obravnavo predloga o tretjem protikoronskem paketu.

Vlada bo na pomoč priskočila z milijardo evrov vrednimi ukrepi, s katerimi bodo gospodarstvu pomagali do novega zagona.

Med dolgo obravnavo je poslanec SDS Marijan Pojbič postavil vprašanje, na katerega je po mnenju mnogih nespoštljivo odgovoril Miha Kordiš v ozadju.

"Katera vlada v zgodovini je kdaj kaj takega naredila, da je pomagala vsem? Naj mi nekdo pove," so bile besede poslanca, ko se je v ozadju zaslišal provokativen odgovor Mihe Kordiša. Ta je dejal, da "Titova".

Ob pripombi so se smejali njegovi poslanski kolegi, ostalim prisotnim v Državnem zboru pa odgovor Mihe Kordiša po odzivih sodeč ni bil po godu. Bi se pri Levici radi vrnili v stare čase?
1
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Ne vem, ali je Kordišev kretenizem dar narave, ali se mora pri tem še kaj zraven sam potruditi...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V Kranju posneli policista na motorju: Kar je počel, ti bo polepšalo dan!Irske deklice zaplesale na poroki: Ko se jim pridruži nevesta, boste navdušeni!Deklica je zaplesala na letališču: Kar se zgodi zatem, je mnogim vzelo sapo!Moški brcnil kužka, ker je lajal nanj: Takoj je dobil lekcijo!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Anja Ramšak in Robert Roškar obiskala tašče: Padel je prvi poljub!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Slovenski par poskrbel za dozo smeha: V postelji bi se igrala zdravnike!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Slovenije: Klestila toča, velika kot jabolko!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Na stopnišču je zapela pesem iz Titanika: Njen posnetek ruši rekorde!Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Mucko vsakič pred spanjem položi v posteljico: To se dogaja sredi noči!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Kuža na plaži našel školjko: Skoraj se mu je zmešalo od navdušenja!Prizor z medvedom posnela na kamero: Počitek si je privoščil v otroškem bazenu!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Ribiča vsak dan obišče vidra: Zanjo med škatle skrije ribo!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Rešene opice so se igrale s psičko: Posnetek ima že več kot 4 milijone ogledov!Marko Žerjal poskrbel za smeh: To so najbolj bedni slovenski komadi!