VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!

Priljubljena glasbena skupina Modrijani je te dni na spletu predstavila novo pesem "Ljubim, ljubiš", s katero so ganili številne poslušalce.

Gre za eno najlepših ljubezenskih balad zadnjega časa, kar so izpostavili tudi mnogi spletni komentatorji.

"Ko smo pesem slišali prvič, smo jokali, tako nas je ganila. Vedno bomo hvaležni Raayu in Marjetki, da sta prav za nas ustvarila to pesem," so ob novi pesmi zapisali Modrijani.


Modrijani, YouTube
"Druženja in skupni koncerti so postali doživetje, ko sta nam Raay in Marjetka predstavila balado Ljubim, ljubiš. Zaljubili smo se v pesem in želimo si, da se boste v njej našli tudi vi. Želimo si, da bi pesem peli in peli, skupaj, na številnih koncertih doma in po svetu," so še dodali ob videospotu.

Glasbo za novo pesem "Ljubim, ljubiš" je napisal Aleš Vovk - Raay, pod avtorico besedila pesmi se podpisuje Marjetka Vovk. Glasbeno skupino Modrijani sestavljajo Rok Švab, Blaž Švab, Peter Oset, Franjo Oset in Sergije Lugovski. Prisluhnite eni najlepših slovenskih balad izpod rok Modrijanov.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Ko so bili štirje jih je bilo dovolj in preveč...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik