VIDEO: Moški v centru Ljubljane zabodel žensko, njeno življenje je ogroženo

V torek so nekaj pred 18. uro ljubljanske policiste obvestili o sumu kaznivega dejanja zoper življenje in telo v središču Ljubljane.

Po zadnjih podatkih je državljan Eritreje, ki že več let biva v Sloveniji, z nožem zabodel žensko in jo huje ranil.

Moški je po zadnjih podatkih z nožem huje poškodoval žensko v neposredni bližini Kongresnega trga, nato pa s kraja peš pobegnil. Hudo poškodovano žensko so z rešilnim vozilom odpeljali v ljubljanski UKC, zaradi poškodb je še vedno v smrtni nevarnosti.

Kmalu po incidentu so ljubljanski policisti izsledili osumljenca in ga aretirali. Motiv za dejanje ostaja neznanka, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah. Na PU Ljubljana so potrdili, da je bil osumljenec pred tem že obravnavan za kazniva dejanja z elementi nasilja, žrtev pa naj bi se z osumljencem poznala, saj izhajata iz istega socialnega okolja.

Na spletu je pristal tudi krajši video posnetek, ki prikazuje večerno dramo pred barom Parlament pub, kjer je prišlo do incidenta.

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
No.., končno medij, ki je jasno napisal nekaj, kar smo itak vsi vedeli. Policija in ostali mediji so mleli nekaj v zvezi z "ostrim predmetom". Noben pa ni imel toliko jajc, da bi napisal z nožem.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!