VIDEO: Moža je dobila z ljubico, njeno maščevanje je bilo zelo boleče

Na tem krutem svetu je žal tako, da nekateri svoje partnerje varajo z drugimi. Ko za to grdo početje izve partner, se stvari lahko hitro obrnejo na glavo.

Prav to se je zgodilo v video posnetku pred vami, ko je žena izvedela, da ima njen mož ljubico.

Da bi se mu maščevala, se je lotila kar njegove ljubice. Pa ne tiste, s katero jo vara, temveč tiste iz garaže. Njen mož si namreč lasti prestižno Corvetto Z06.

Jezna žena je v roke vzela palico, nato pa avtomobil začela obdelovati iz vseh mogočih strani. Dodobra je uničila prednji in zadnji del, Corvette pa se je lotila tudi s strani in z vrha.

Maščevanje za varanje možu zagotovo ni bilo po godu, si bo pa svojo nezvestobo še kako dobro zapomnil.

Mu je žena dala dovolj bolečo lekcijo za varanje?
0
Alenka Smode
Pred 1 mesecem
Milka si bo morala omisliti drugo reklamo
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke