VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobnič

Ekipa fantov iz skupine Dunking Devils nadaljuje z izvajanjem odbitih trikov. V zadnji epizodi adrenalinske serije DD Squad so se fantje znova podali na Hrvaško, kjer so na jadrnici postavili ogromno človeško fračo.

Leteli so tudi do 30 metrov daleč, tokrat pa niso manjkale niti poškodbe.

Fante so večkrat na spletu navdušili posnetki človeških frač, za katere pa se jim je vedno zdelo, da bi se jih dalo še izboljšati. Z željo po postavitvi lastne človeške frače na jadrnici so si fantje priskrbeli potrebno opremo in se odpravili na tridnevno dogodivščino na sosednjo Hrvaško.

Medtem ko pri večini človeških frač ljudje samo letijo po zraku, so fantje iz DD Squad imeli drugačne želje.


DD Squad, Youtube
"Vedno poskušamo nadgraditi že videne trike, zato je bil naš cilj, da med letenjem naredimo kakšno salto," je povedal Gašper Novak, član DD Squad. "Seveda je to možno zgolj, če si v zraku dovolj časa, za kar pa potrebuješ dovolj velik zagon."

Da so lahko odfrčali dovolj visoko, so za svoj podvig najeli močan vodni skuter s 100 konji, ki jih je ponesel tudi do 15 metrov v zrak in kar 30 metrov daleč.


Čeprav fantje iz Dunking Devils vsak trik podrobno premislijo in naredijo vrsto izračunov ter poskusov, da zagotovijo varno izvedbo, se jim včasih pripeti tudi kakšna nesreča. Človeška frača se je klavrno končala prav za Gašperja, ki je med prvim poskusom utrpel takšne poškodbe, da je moral obiskati urgenco.

"Pri prvem poskusu sem pristal na "ploh", kar sicer ni nič strašnega, to se mi je zgodilo že neštetokrat. Problem je bil v čudnem kotu, pri katerem mi je v uho vdrla voda." Gašperju je ob pristanku v vodo počil bobnič, zaradi česar so ga morali čim hitreje odpeljati v bolnico. "Najprej nisem čisto vedel, kaj se je zgodilo, le to, da nekaj ni v redu, saj mi je iz ušesa tekla kri, prav tako pa sem izgubil sluh," razloži. K sreči poškodba ni bila prehuda in bo z Gašperjevim sluhom vse v redu, le za nekaj mesecev se mora izogibati vode.

Poglejte si vratolomne trike z jadrnice, ki so jih fantje iz zasedbe DD Squad izvajali na hrvaškem morju.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Zgleda, da prej ne bo miru, ko si bo en naredu kaj resnejšega...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Vidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimMladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Filip zapel z operno pevko: Prisluhni, kako sta zapela slovensko pesem!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!VIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Grozljiv posnetek iz Rusije: Eksplodirala je bencinska črpalka!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuGrozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!Moški prijel sekiro, nato je razbil steklo na avtomobilu: Rešil je ujetega kužka!Mladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Strela na pašniku zadela kravoKanadčan posnel trenutek, ko se je ogromen tornado dotaknil talProdajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!