VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobnič

Ekipa fantov iz skupine Dunking Devils nadaljuje z izvajanjem odbitih trikov. V zadnji epizodi adrenalinske serije DD Squad so se fantje znova podali na Hrvaško, kjer so na jadrnici postavili ogromno človeško fračo.

Leteli so tudi do 30 metrov daleč, tokrat pa niso manjkale niti poškodbe.

Fante so večkrat na spletu navdušili posnetki človeških frač, za katere pa se jim je vedno zdelo, da bi se jih dalo še izboljšati. Z željo po postavitvi lastne človeške frače na jadrnici so si fantje priskrbeli potrebno opremo in se odpravili na tridnevno dogodivščino na sosednjo Hrvaško.

Medtem ko pri večini človeških frač ljudje samo letijo po zraku, so fantje iz DD Squad imeli drugačne želje.


DD Squad, Youtube
"Vedno poskušamo nadgraditi že videne trike, zato je bil naš cilj, da med letenjem naredimo kakšno salto," je povedal Gašper Novak, član DD Squad. "Seveda je to možno zgolj, če si v zraku dovolj časa, za kar pa potrebuješ dovolj velik zagon."

Da so lahko odfrčali dovolj visoko, so za svoj podvig najeli močan vodni skuter s 100 konji, ki jih je ponesel tudi do 15 metrov v zrak in kar 30 metrov daleč.


Čeprav fantje iz Dunking Devils vsak trik podrobno premislijo in naredijo vrsto izračunov ter poskusov, da zagotovijo varno izvedbo, se jim včasih pripeti tudi kakšna nesreča. Človeška frača se je klavrno končala prav za Gašperja, ki je med prvim poskusom utrpel takšne poškodbe, da je moral obiskati urgenco.

"Pri prvem poskusu sem pristal na "ploh", kar sicer ni nič strašnega, to se mi je zgodilo že neštetokrat. Problem je bil v čudnem kotu, pri katerem mi je v uho vdrla voda." Gašperju je ob pristanku v vodo počil bobnič, zaradi česar so ga morali čim hitreje odpeljati v bolnico. "Najprej nisem čisto vedel, kaj se je zgodilo, le to, da nekaj ni v redu, saj mi je iz ušesa tekla kri, prav tako pa sem izgubil sluh," razloži. K sreči poškodba ni bila prehuda in bo z Gašperjevim sluhom vse v redu, le za nekaj mesecev se mora izogibati vode.

Poglejte si vratolomne trike z jadrnice, ki so jih fantje iz zasedbe DD Squad izvajali na hrvaškem morju.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Zgleda, da prej ne bo miru, ko si bo en naredu kaj resnejšega...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemSrb z Mercedesom prevozil 760.000 km v 4 letih: Kako izgleda avtomobil?Mucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Tovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaVoznik avtobusa mislil, da je samNažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaVIDEO: Tudi vas skrbi, kaj bo prineslo leto 2020? To je povedal župnik iz Bohinja!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKlemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Veterinarji rešujejo ožgane koale: Na Kengurujskem otoku jih je poginilo 30.000!VIDEO: Kuža pri Kamniku padel v vodo: Tako so ga rešili pogumni gasilci!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpnice